2018-07-03

Tovább bővül a SuperShop program

Sajtóközlemény

Immár közel 3 millió kártyatulajdonos használja Magyarország legnagyobb törzsvásárlóiprogramját. A SuperShop 18 évvel ezelőtt indult el, jelenleg 16 kereskedelmi partner közel800 üzletegységében fogadják el a hűségkártyát.

Sajtóközlemény

„2000 áprilisában a SuperShop program a pontok gyűjtésével és beváltásával indult. Ma márazonban – a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően – egy vásárlói lojalitást erősítő,összetett rendszerré nőtte ki magát. A hűségprogram központi eleme a SuperShop kártya,amelynek segítségével a kártyabirtokosok pontjai a vásárlást követően mindenkinek a saját,banki biztonsággal rendelkező pontfolyószámláján gyűlnek, és korlátozás nélkülfelhasználhatóak” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Az igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében a nyolcszoros SuperBrands, hétszeresBusiness SuperBrands díjas törzsvásárlói program nemcsak a vásárlók, hanem az ahhozcsatlakozó partnerek számára is számos előnyt biztosít. Működése során ugyanis létrejött azFMCG szektor egyik legnagyobb, kizárólag a program résztvevői számára elérhető ésfolyamatosan aktualizált fogyasztói adatbázisa. A SuperShop informatikai rendszere pedigmegszerezte az ISO 27001 tanúsítványt, amely garantálja a partnerek és a kártyabirtokosokmegbízható, magas szintű kiszolgálását.

Jelenleg a magyar háztartások több mint fele rendelkezik SuperShop kártyával, és hetentecsaknem 1,8 millió alkalommal használják is azt. A SuperShop kártyák száma 2018 őszérevárhatóan eléri a 3 milliót. Az utóbbi 2 évben csatlakozott a jegy.hu portál, a Netpincér, aREGIO Játék 34 áruházával, a Papírmadár 26 írószer üzletével, a Katedra Nyelviskola 7helyszínen, a Kärcher 11 Center és Store szakáruházával. Immár 300 magyarországi utazásiirodában lehet a PREMIO Travel utazásaival pontot gyűjteni, a Burger King megnyitotta 41., aBellozzo pedig 3. olasz éttermét.

„A SPAR számára kiemelten fontosak a hűséges vásárlók, vállalatunk célja továbbra isváltozatlan: az elégedett törzsvásárlók körének folyamatos bővítése. Az üzlethálózatunkfejlődésével ma már 33 INTERSPAR, 346 szupermarket, és immár 154 SPAR franchiseáruházban használható a SuperShop kártya” – tette hozzá Maczelka Márk.

 

Letöltések