2015-10-08

Mesés hármas: nyereményautóval térhetett haza a SPAR vásárlója

Sajtóközlemény

Átadták a METSPA-SPAR nyereményjátékának a fődíját, egy Hyundai személygépkocsit október 8-án, csütörtökön a Diósdi INTERSPAR-ban. A vásárlók júliusban tesztelhették a szerencséjüket: ha egy adott termékből hármat tettek a kosarukba, akkor sorsjegyet kaptak, amivel akár azonnal nyerhettek. A nyeretlen és regisztrált szelvények közül hetente értékes ajándékok találtak gazdára, majd következett a fődíj-sorsolás. A Hyundai gépkocsira István Renáta mosolyoghatott új tulajdonosként az INTERSPAR-parkolóban.

Sajtóközlemény
Mate Hovanszky Mate Hovanszky

A Nyerjen triplán a SPAR-ral! nyereményjáték és METSPA-promóció nagy népszerűségnek örvendett a nyár derekán, július 2-29. között. Minden héten egy-egy termékpalettából, akár egyforma, akár különféle variációból hármat kellett a kosárba tenni, és ez a vásárlás egy sorsjegyet ért. Az azonnali nyeremény lehetősége, valamint a játék honlapjára egyedi azonosítókóddal történt regisztráció után a heti sorsolás és a fődíj adta ki a mesés hármas nyerési esélyét.

A fehér színű, 66 lóerős, számos extrával szerelt Hyundai i10 1.0 Black Line M/T személygépkocsit István Renáta nyerte. Az új tulajdonos Maczelka Márk (SPAR) és Gondán Eszter (Hyundai) kommunikációs vezetőktől vette át a gépkocsi kulcsát.