2015-09-24

Megújulva várja vásárlóit a Nagy Lajos király úti SPAR Budapesten

Sajtóközlemény

Egyhónapos felújítás után csütörtöktől ismét várja vásárlóit a Nagy Lajos király úti SPAR áruház Budapesten. Az üzletegység átadása az áruházlánc országos felújulási programjának a része.

Sajtóközlemény

Néhány nappal a 340 millió forintból újjá varázsolt és átalakított Kordován téri SPAR megnyitása után egy újabb megújult áruházat adtak át Budapesten. Az 1993-ban nyílt, és 2008-ban a PLUS lánctól átvett zuglói üzlet rekonstrukciós munkálatai mindösszesen egy hónapot vettek igénybe. Az eredmény ezúttal is a SPAR vásárlói által megszokott korszerű és vevőbarát belsőépítészeti, boltrendezési kialakítás lett, mintegy 372 négyzetméteren. A Nagy Lajos király úti áruházat a SPAR közel 100 millió forintból újította fel. A vállalat azért döntött a modernizálás mellett, mert az üzlet jó vásárlóerővel rendelkező régióban működik, s a fejlesztés által nem csak a vásárlók számára lesz komfortosabb a vásárlás, de megőrizhető 20 munkahely is a boltban.

A hagyományosan több ezer árucikket tartalmazó kínálatban továbbra is megtalálhatóak az áruházlánc bicskei húsüzemében készült, ellenőrzött minőségű húskészítmények is, de nem hiányoznak a sajátmárkás termékek, valamint a friss pékáruk és zöldségek, gyümölcsök sem.

A SPAR az idei évben 8 üzletet újított meg vidéken és a fővárosban. Az osztrák családi vállalkozásban működő SPAR ma közel 13 ezer embernek ad munkát hazánkban.

Az üzlet elérhetősége és nyitvatartása:

1149, Budapest, Nagy Lajos király útja 191.

H-Szo: 6:30 - 21:00 - V: zárva