2015-08-28

Megújulva várja vásárlóit a miskolci SPAR

Sajtóközlemény

Teljes körű felújítás után újranyit a SPAR szupermarket Miskolcon, a régi Centrum áruházban. A minden területen megújult, valamint SPAR to go étteremmel kiegészült üzletben a vásárlók a korábbinál szélesebb kínálattal és számos újdonsággal is találkozhatnak.

Sajtóközlemény

A SPAR miskolci üzletegysége a vásárlók igényeinek megfelelően, korszerű és praktikus kialakítással nyitja meg újra kapuit augusztus 27-én. Az átfogó felújítási munkálatok eredményeként a szupermarketben a vásárlók mostantól még kényelmesebben és igazán esztétikus környezetben végezhetik a mindennapi bevásárlásaikat. Az áruház széles, több ezer árucikket tartalmazó kínálata számos specialitással kiegészült, mint például a csemegepultban elérhető, ellenőrzött minőségű friss hús- és hentesáruk, amelyek egyenesen a SPAR Magyarország saját húsüzeméből származnak. Az egységben SPAR to go gyorsétterem is üzemel, amely hideg- és melegkonyhai készételek gazdag kínálatával várja a vásárlókat.

Az üzletegységben kiemelt szerepet kapnak a kedvező árú SPAR sajátmárkás cikkek és a kiváló márkatermékek is, valamint megtalálhatóak a SPAR-okban megszokott, helyben sütött pékáruk, a friss zöldség-gyümölcs és hidegkonyhai termékek is. A megújult áruház 1161 m2-es eladótérrel, 34 munkatárssal, szakértő kiszolgálással és vonzó akciókkal várja a vásárlókat, hétfőtől szombatig.

Az üzlet elérhetősége és nyitva tartása:

3525, Miskolc, Széchenyi út 111.

Hétfő-Szombat: 6.30-21.00

Vasárnap: zárva