2015-09-17

Megújulva, korszerű berendezéssel nyit újra a Kordován téri SPAR

Sajtóközlemény

Teljes körű felújítás után nyitja újra kapuit a Kordován téri SPAR áruház, amely modern berendezéssel és tágasabb eladótérrel várja a vásárlókat. Az üzlet egyike azoknak a SPAR egységeknek, amelyek az ősz folyamán nagyszabású felújítás után nyitnak újra a vásárlói igényeknek megfelelő, korszerű és praktikus kialakítással.

Sajtóközlemény

A SPAR Magyarország budapesti áruháza a Kordován téren 340 millió forint értékű beruházásból újult meg, és szeptember 17-től várja ismét a környékbeli vásárlókat. A minden területen modernizált szupermarket a SPAR legújabb belsőépítészeti és boltberendezési koncepciója alapján került kialakításra, új, energiatakarékos LED világítással az üzlettérben, valamint korszerű és környezetbarát, úgynevezett hővisszanyeréses hűtéstechnikával. Ezen kívül megújult a teljes berendezés, valamennyi külső és belső nyílászáró, a burkolatok, a homlokzat, és az áruház alaprajzi elrendezése is megváltozott, még kényelmesebb, tágasabb és átláthatóbb eladóteret hozva létre.

Az áruház a SPAR-okban megszokott gazdag, több ezer árucikket tartalmazó kínálattal várja a vásárlókat, amelyben megtalálhatóak a vevők körében roppant népszerű, kedvező árú sajátmárkás termékek és a kiváló márkatermékek is. A csemegepultban elérhetőek a SPAR saját bicskei húsüzeméből származó, ellenőrzött minőségű hús- és felvágottfélék, és a választékból nem hiányozhatnak a helyben sütött pékáruk és a zöldség-gyümölcs sem, így a vásárlók mindent frissen be tudnak szerezni az üzletben.

Az áruház 793 négyzetméteren, 22 munkatárssal, a SPAR-okra országszerte jellemző szakszerű és vevőközpontú kiszolgálással várja a vásárlókat.

Az üzlet elérhetősége és nyitva tartása:

1048, Budapest, Kordován tér 2.

H-Szo: 6:30–21:00