2015-10-15

Megújult salgótarjáni SPAR

Sajtóközlemény

Egy hónapon belül a harmadik felújított áruházát adta át a vásárlóknak a SPAR Magyarország csütörtökön. Két fővárosi egység modernizálása után ezúttal egy salgótarjáni üzletet korszerűsítettek. Az átalakítás 103 millió forintba került.

Sajtóközlemény

Több száz millió forintot költ a SPAR idén hazai áruházainak rekonstrukciójára. Az osztrák családi tulajdonban működő vállalkozás az év eddig eltelt időszakában kilenc vidéki és budapesti üzletet újított fel. E folyamat során a termékkínálat bővülése és a vásárlói elégedettség növelése mellett az energiatakarékosságra is hangsúlyt helyeznek.

A vásárlókat számos változás fogadja az újranyitás után. Az eladótér költséghatékony felújításon esett át: csemege-, sajt-, hús- és baromfipult került be az üzletbe újdonságként, illetve mostantól helyben sütött pékárut is kínálnak.

A salgótarjáni áruház energetikai hátterét is korszerűsítették: az eladótérben LED világítás kapott helyet, a meglévő hűtőkre pedig üvegajtókat szereltek. A SPAR nagy hangsúlyt helyez az energiahatékonyságra: az épülő érdi INTERSPAR-t például, melynek a minap tették le az alapkövét, hulladékenergia fűti-hűti majd.

A régi-új SPAR-ban a változások mellett az állandóság is fontos maradt: az üzletben megtalálhatóak az áruházlánc bicskei húsüzemében készült, ellenőrzött minőségű húskészítmények és a sajátmárkás termékek is.

 

Az üzlet elérhetősége és nyitva tartása:

3100, Salgótarján, Budapesti út 57.

H-Szo: 6:30 - 21:00