2015-10-02

Kívül-belül megújulva várja újra vásárlóit a Klauzál téri SPAR

Sajtóközlemény

Teljes körű felújítás után nyitja meg újra kapuit a SPAR szupermarket az ugyancsak megújult és modernizált Klauzál téri vásárcsarnokban. Az üzlet minden területen korszerű berendezéssel és technikával, a korábbinál szélesebb árukínálattal, nem utolsósorban pedig gyönyörű környezetben várja a vásárlókat.

Sajtóközlemény

A SPAR Magyarország 2003-ban nyitotta meg üzletegységét a Klauzál téri vásárcsarnokban, a 7. kerület szívében, és az elmúlt hónapok folyamán az áruház együtt újult meg a piac egész épületével. Az átfogó felújítási és átépítési munkálatok eredményeként a vásárlókat egy modern, tágas és könnyen átlátható piactér várja, amely megtartotta az 1897-ben épült klasszikus vásárcsarnok valamennyi sajátos belsőépítészeti jegyét. A megszépült piacon így valódi élmény a bevásárlás, miközben a látogatók mindent egy helyen be tudnak szerezni.

A piac területén található SPAR szupermarket az alapoktól épült újra, 430 millió forintos beruházás keretében. Az áruház – mely a korábbival ellentétben zárt térben kapott helyet, így jobban elkülönül a piactól – a legújabb SPAR belsőépítészeti és boltberendezési koncepció alapján került kialakításra, energiatakarékos LED világítással, valamint korszerű, környezetbarát hűtéstechnikai rendszerrel.

A SPAR szupermarket széles, több ezer árucikket tartalmazó kínálatában megtalálhatóak a kedvező árú SPAR sajátmárkás cikkek és a kiváló márkatermékek, valamint a vállalat saját húsüzeméből származó, ellenőrzött minőségű friss hús termékek is. Újdonságként megjelentek a helyben sütött pékáruk és az úgynevezett convenience termékek is. Az áruház 702 m2-es eladótérrel, 31 munkatárssal, szakértő kiszolgálással és vonzó akciókkal várja a vásárlókat.

Az üzlet elérhetősége és nyitvatartása:

1072, Budapest, Klauzál tér 11.

H-Szo: 6:30–21:00, V: 6:30-18:00