2016-01-13

Bővült a SPAR sajátmárkás termékek köre

Sajtóközlemény

Már 2290 féle termék kapható a SPAR üzleteiben országszerte, amelyeken a vásárlók a vállalat saját márkáját láthatják. A növekedést a vásárlói igények indokolják.

Sajtóközlemény

A SPAR-Csoport, amely idén 25 éve van jelen a magyar piacon, a vásárlói igényeknek megfelelően folyamatosan bővíti a SPAR-márkatermékek körét, valamint fejleszti a meglévő termékeit. Míg 2014-ben 1947, addig 2015-ben már 2290 különféle árucikk hordozta magán a jellegzetes SPAR-motívumokat. A legkeresettebb termékcsaládok esetében a SPAR, az S-Budget, a Regnum és a SPAR NaturPur* sajátmárka tekintetében realizált jelentős cikkelemszám növekedést a cégcsoport.

A gyártói márkáknál általában 20-30 százalékkal olcsóbb sajátmárkás termékek kiváló minőségük és kedvező ár-érték arányuk révén a fogyasztók körében gyorsan népszerűvé váltak. Minden sajátmárkás terméket olyan neves gyártó cég állít elő a SPAR számára, amely már korábban bizonyított a piaci versenyben. A gyártók közül kiemelkedik a vállalat bicskei húsüzeme, ahol ellenőrzött körülmények között, kiváló minőségű sertéshúsokat dolgoznak fel számos formában a SPAR áruházai számára.

A SPAR sajátmárka-család népszerűsége az 1997-es bevezetés óta töretlen, és ma már nem csak élelmiszer, de vegyi áru, valamint ezernél is több fajta iparcikk szerepel a vállalat sajátmárkás kínálatában.

 

A SPAR legújabb termékfejlesztései:

 
SPAR gabonapárna
 

A reggelihez való gabonapelyhek kínálatát bővítik a kakaós, mogyorós, illetve vaníliás krémmel töltött gabonapárnák. Mindhárom íz egyaránt 200 grammos zacskóban kerül forgalomba, az ízesítésnek köszönhetően azonban nem csupán tejjel fogyasztva ízletes, hanem magában is kiváló snack a vitaminokkal gazdagított gabonapárna.

Termékinformációk:

  • Íz: kakaós, mogyorós, vaníliás
  • Kiszerelés: 200 g

 

SPAR hosszúszemű, főzőtasakos rizs

 

Minden család életében gyakran adódik olyan helyzet, amikor gyorsan kell összedobni valami ízletes vacsorát. Ilyenkor jó, ha akad a kamrában néhány doboz a SPAR hosszúszemű, főzőtasakos rizséből, bár már egy doboz is nyolc adagra valót tartalmaz négy, egyenként 125 grammos tasakban. A konyhakész változatnak elég 16-18 perc főzés is, az előgőzölt pedig 20-22 perc alatt készül el.

Termékinformációk:

  • Variációk: normál és előgőzölt
  • Kiszerelés: 4x125 g

 

SPAR sertésmájas

Nem véletlenül világhírűek a belga pástétomok, amelyek egyike most háromféle – natúr, erdész, zöldborsos – ízben jelenik meg a SPAR csoport üzleteiben. A kiemelkedő minőségű, hagyományos eljárással készült belga májpástétom család nemcsak ínyenceknek való, hiszen magas tápértéke és könnyű emészthetősége révén a fejlődő szervezetnek, valamint sportolóknak és kirándulóknak különösen sok előnyt kínál. A könnyen kenhető, krémesen lágy, ízletes pástétom még vaj nélkül, barna- vagy rozsos kenyérre kenve is ellenállhatatlan.

Termékinformációk:

  • Íz: erdész, natúr, zöldborsos
  • Kiszerelés: 150 g