2018-08-22

810 millió forintból újranyitott 3 üzletet a SPAR

Sajtóközlemény

A két budapesti és az erdőkertesi áruház korábban is élelmiszerboltként működött. A SPARáltal felújított üzletegységek biztosítják a helyi vásárlók számára a folytonosságot, illetve azemelt szintű kínálatot, kiszolgálást.

asd
all rights reserved all rights reserved

A SPAR hazai piacra lépése óta folyamatosan fejleszt, beruházásai pedig a legmagasabbfogyasztói elvárásoknak tesznek eleget. A korábban CBA üzletként működő két budapesti ésegy erdőkertesi áruház korszerűsítését összesen 810 millió forintból valósították meg.

„A SPAR hosszú távú expanziós stratégiájába jól illeszkedik az egykori CBA üzleteküzemeltetésének átvétele, melyek Baldauf László érdekeltségi körébe tartoztak. A SPAR külsőés belső felújításokkal, modern és naprakész kényelmi szolgáltatások bevezetésével biztosítjaa környékbeli vásárlók minőségi ellátását” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációsvezetője.

Az erdőkertesi vásárlók a Béke utca 2. szám alatti üzletet július 5-én vehették birtokba. A 250millió forintos beruházás révén az egység teljes egészében felújított eladótere a vállalatlegújabb koncepcióját követi: a bejáratnál alacsony bútoros zöldség-gyümölcspult fogadja avásárlókat, ahonnan a pékáru-részlegen keresztül jutnak el a csemegepultig, ahollátványpékség és grillpult is található. A LED-világítás energiatakarékos és éppúgykörnyezetkímélő, mint az épület hűtéstechnikája.

A SPAR Budapesten két korábbi CBA-egységet is felújított. A II. kerületi SzéphalomBevásárlóközpontban, a Hidegkúti út 167. szám alatt 420 millió forint beruházási értékbőlszületett újjá az áruház és augusztus 16-án nyitotta meg kapuit. Különlegessége, hogy azüzletbe a vevők az új látványpékségen keresztül léphetnek be, ahonnan a megújult zöldséggyümölcsosztályon át jutnak el a megszépült csemegepultig, amelynek szomszédságában azúj grillpultot találják. A gyors vásárlást önkiszolgáló kasszák is segítik. Hasonló pénztárakszolgálják majd a vevők kényelmét a 140 millió forintból átépített és augusztus 23-ánmegnyitásra kerülő VI. kerületi, Andrássy út 30. szám alatti üzletben is. Itt a kivitelezés soránújdonságként csemege-, hidegkonyha- és sajtpult került kialakításra a megszokott és kedveltarculattal, és formatervezett bútorokat kapott az új zöldség-gyümölcs részleg, a grillpult és a látványpékség is.

A SPAR üzletpolitikája, hogy az áruházaiban valódi élmény legyen a vásárlás és magas színvonalúak legyenek a szolgáltatások. Az üzlethálózat mindenkit vár a franchise láncolatába, aki szeretne egy minőségi kereskedelmi vállalatcsoport logója alatt dolgozni. Hiszen a hatesztendős SPAR Partner Programhoz történő csatlakozás biztonságos, azonnali és kézzelfogható előnyökkel jár. Miközben a kiskereskedők az együttműködés során megtarthatják önállóságukat, a SPAR csoport gazdag áruválasztékával, minőségi termékeivel és számos szolgáltatásával – például logisztikai, helyi és országos marketing-, illetve informatikai támogatás – segíti őket. A kis üzletek integrálása a SPAR franchise hálózatba ugyanakkor a helyi lakosság számára is kedvező, mert a környékbeli, kényelmi kereskedések kínálata jelentősen bővül, többek között a SPAR széles sajátmárkás termékkínálatának köszönhetően. A SPAR Magyarország pedig mindazon előnyöket, amelyekkel a hálózathoz csatlakozó kiskereskedők által üzemeltetett üzletek rendelkeznek – például a kiszolgálás személyes minősége, a vevőismeret, a vásárlókkal való szoros napi kapcsolat – hosszabb távon beépíti az üzleti kultúrájába, tovább emelve annak színvonalát. A csatlakozással kapcsolatosan további információk a következő weboldalon érhetőek el: http://www.sparpartner.hu/

Az üzletek elérhetősége és nyitva tartása:

2113 Erdőkertes, Béke utca 2.
H-P: 6:30-21:00
Szo: 6:30-17:00
V: 8:00-14:001028

Budapest, Hidegkúti út 167.(Széphalom Bevásárlóközpont)
H-P: 6:30-21:00
Szo: 6:30-17:00
V: 8:00-15:001061

Budapest, Andrássy út 30.
H-P: 7:00-22:00
Szo: 8:00-22:00
V: 9:00-20:00