2016-11-09

360 millióért nyitott új üzletet Budapesten a SPAR

Sajtóközlemény

A Budapest, Váci út 37. szám alatti CityZen Irodaház alsó szintjén adták át a SPAR Magyarország legújabb áruházát. A saját beruházás mintegy 360 millió forintba került és 21 új munkahelyet teremtett.

foto: Molnar Zsolt / www.moartweddingphotography.com foto: Molnar Zsolt / www.moartweddingphotography.com

A vásárlók a Budapest, Váci út 37. szám alatti CityZen Irodaház alsó szintjén vették birtokba a SPAR hálózat legújabb tagját. A 600 négyzetméteres szupermarketben a legfrissebb arculat alapján készült el a csemegepult, a látványpékség területe és új berendezési koncepció szerint valósították meg a belső kialakítást: a bejárat után alacsony bútoros –ezáltal könnyen áttekinthető- pékáru és zöldség-gyümölcs részlegen át juthatnak el a vevők csemegepultig. Az összesen 360 millió forintba kerülő beruházás során kiemelt figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra is: az eladótérbe LED világítást szereltek be, az új hűtőbútorok ajtózva lettek és hőszivattyús fűtő- és hűtőrendszert építettek be a szakemberek. A fejlesztés 21 munkahelyet teremtett.

„Rendkívül erős vásárlói réteggel rendelkezik a kerület, és az irodaház, amely befogadott minket, dinamikusan fejlődik a bérlők számát és lokális vonzerejét tekintve, ezért döntöttünk a beruházás mellett.” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az új üzletben a frissáruk és a népszerű márkatermékek mellett kiváló minőségű, kedvező árú SPAR sajátmárkás termékek, valamint a helyben sütött pékáruk, grilltermékek is kaphatóak a megszokott SPAR minőség jegyében.

Az idén 25 esztendős SPAR piacra lépése óta folyamatosan fejleszti hálózatát Magyarországon. „A megnövekedett vásárlói igények kiszolgálására 2016-ban összesen 26 üzletünk modernizálását hajtjuk végre. Fejlesztéseink idén összesen 23 milliárd forintot tesznek ki. Alapítása óta a SPAR több mint egymilliárd eurót fektetett be Magyarországon.” - hangsúlyozta Maczelka Márk.

A vállalat jelenleg összesen 345 SPAR szupermarketet, 32 INTERSPAR-t és 108 SPAR Partner franchise üzletet üzemeltet, munkavállalóinak száma meghaladja a 13 ezret.

Az üzlet elérhetősége és nyitva tartása:

1134 Budapest, Váci út 37.

H-P: 6:30-21:00, Sz: 6:30-18:00, V: 8:00-14:00