MySPAR

Szülinapi kupon

Egy 1.000 Ft értékű kupon 10.000 Ft feletti vásárlás esetén.

Felhasználási időszak: a születésnap dátumától számítva egy héttel előbb indul az érvényesség, és innentől 2 hétig beváltható. A felhasználás végdátuma a kuponon szerepel.

Kupon beváltással kapcsolatos egyéb tudnivalók:
A kupon érvényesítése kizárólag az aktiválás után, a SuperShop QR kód beolvasásával vagy SuperShop plasztik kártya használatát követően és 10.000 Ft feletti vásárlás esetén, egyszeri alkalommal lehetséges! A kupon beváltható a promócióban résztvevő SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. A felhasználó SuperShop regisztráció során rögzített születési dátuma (hónap és nap) szerint, születésnap előtt 1 héttel (7 naptári nap) jelenik meg a kupon, amely a megjelenésétől számított 2 héten keresztül váltható be. Születésnapi kupon beváltása kizárólag MySPAR alkalmazásban rögzített SuperShop kártyahasználattal, vagy SuperShop plasztik kártya használattal, egyszeri alkalommal 1.000 Ft kedvezményt biztosít a vásárlónak a blokk végösszegéből. A beváltáshoz szükséges összeghatárnak a SuperShop- és egyéb kedvezmények érvényesítését követően kell elérnie az 10.000 Ft-os összeget – tehát a blokkvégösszegébe nem számítanak bele a már %-os egyedi kedvezmény kuponnal ellátott termékek (például 20%-os matrica), a SPAR ajándékkártya, a göngyöleg, az elektronikus mobilegyenleg feltöltés, a Feldobox élménycsomagok és a Máltai adománykártya. Az 1.000 Ft értékű kupon nem érvényes a már %-os egyedi kedvezménykuponnal ellátott termékekre (például 20%-os matrica), SPAR ajándékkártyára, göngyölegre, elektronikus mobilegyenleg feltöltésre, Feldobox élménycsomagokra, Máltai adománykártyára, hűségpromóciós termékekre. A Születésnapi kupon más blokkvégösszeg kedvezménnyel, más kuponakcióval, vagy a termékek vételárát csökkentő akcióval nem vonható össze, továbbá a korábbi hatósági áras termékekre nem érvényes. A kötelező - a kommunikációban hatósági élelmiszerkosár elnevezéssel jelölt – akció szabályait a 162/2023. Korm.rendelet szabályai tartalmazzák. A Születésnapi kupon beváltásakor az igénybe vett árkedvezmény okán 1 db technikai SuperShop pont kerül felírásra.

Promóciós ajánlatunk a DESPAR, OMV SPAR express üzletekben és a SPAR online shop-ban (ide értve az áruházi drive in átvételt is) nem érvényes. A promócióban való részvétel nem lehetséges ideiglenes SuperShop kártyával.