MySPAR
MySPAR

Szülinapi kupon

Egy 500 Ft értékű kupon 5.000 Ft feletti vásárlás esetén.

Felhasználási időszak: a születésnap dátumától számítva egy héttel előbb indul az érvényesség, és innentől 2 hétig beváltható. A felhasználás végdátuma a kuponon szerepel.

Kupon beváltással kapcsolatos egyéb tudnivalók:
A kupon érvényesítése kizárólag az aktiválás után, a SuperShop QR kód beolvasásával vagy SuperShop plasztik kártya használatát követően és 5.000 Ft feletti vásárlás esetén, egyszeri alkalommal lehetséges! A kupon beváltható a promócióban résztvevő SPAR, City SPAR és INTERSPAR áruházakban. A felhasználó SuperShop regisztráció során rögzített születési dátuma (hónap és nap) szerint, születésnap előtt 1 héttel (7 naptári nap) jelenik meg a kupon, amely a megjelenésétől számított 2 héten keresztül váltható be. Születésnapi kupon beváltása kizárólag MySPAR alkalmazásban rögzített SuperShop kártyahasználattal, vagy SuperShop plasztik kártya használattal, egyszeri alkalommal 500 Ft kedvezményt biztosít a vásárolt termékek mindenkori fogyasztói árából, kivéve a %-os matricával ellátott termékeket, a SPAR ajándékkártyát, a göngyöleget, az elektronikus mobilegyenleg feltöltést és a Máltai adománykártyát. A Születésnapi kupon más blokkvégösszeg kedvezménnyel, más kuponakcióval, vagy a termékek vételárát csökkentő akcióval nem vonható össze. A Születésnapi kupon beváltásakor az igénybe vett árkedvezmény okán 1 db technikai SuperShop pont kerül felírásra.

Promóciós ajánlatunk a SPAR partner, SPAR market, DESPAR, OMV SPAR express üzletekben és a SPAR Online shop-ban (ide értve az áruházi drive in átvételt is) nem érvényes. A promócióban való részvétel nem lehetséges ideiglenes SuperShop kártyával.