MySPAR

Kezdő kupon

A kupon 10% blokkvégösszeg kedvezményt biztosít.

Felhasználási időszak: a letöltéstől számított két hétig érvényes kupon, a felhasználás végdátuma a kuponon szerepel.

Kupon beváltással kapcsolatos egyéb tudnivalók:
A kupon érvényesítése kizárólag az aktiválás után, a SuperShop QR kód beolvasásával vagy SuperShop plasztik kártya használatát követően egyszeri alkalommal lehetséges. A kupon beváltható a promócióban résztvevő SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban a MySPAR applikáció letöltésének és a SuperShop kártya rögzítésének napjától számított 2 héten belül. A kezdő kupon beváltása: kizárólag MySPAR alkalmazásban rögzített SuperShop kártyahasználattal, vagy SuperShop plasztik kártya használattal, egyszeri alkalommal 10% kedvezményt biztosít a vásárolt termékek mindenkori fogyasztói árából, kivéve a már %-os egyedi kedvezménykuponnal ellátott termékeket (például 20%-os matrica), SPAR ajándékkártyát, göngyöleget, elektronikus mobilegyenleg feltöltést, Feldobox élménycsomagokat, Máltai adománykártyát, hűségpromóciós termékeket. A kiszolgáló pultos, mérlegcímkével ellátott termékekből maximálisan megvásárolható mennyiség 3 kg.

A kezdő kupon más blokkvégösszeg kedvezménnyel, más kuponakcióval, vagy a termékek vételárát csökkentő akcióval nem vonható össze, továbbá a korábbi hatósági áras termékekre nem érvényes. A kötelező - a kommunikációban hatósági élelmiszerkosár elnevezéssel jelölt – akció szabályait a 162/2023. Korm. rendelet szabályai tartalmazzák. A kezdő kupon beváltásakor az igénybe vett árkedvezmény okán 1 db technikai SuperShop pont kerül felírásra. A kezdő kupon beváltásakor a vásárlás maximális összege bruttó 100 000 Ft lehet.

Promóciós ajánlatunk a DESPAR, OMV SPAR express üzletekben és a SPAR online shop-ban (ide értve az áruházi drive in átvételt is) nem érvényes. A promócióban való részvétel nem lehetséges ideiglenes SuperShop kártyával.