123

Segítség azoknak, akik nem akarnak lemondani az ételek és így az élet élvezetéről!

A "SPAR free from” termékek a glutén- és laktózérzékenységgel élők számára teszik könnyebbé az életet, élvezetessé a táplálkozást.

A termékcsalád jellegzetes színvilágú, tetszetős csomagolásának és a "Gluténmentes” (glutenfrei), valamint \"Laktózmentes” (laktosefrei) szimbólumoknak köszönhetően első pillantásra jól felismerhetőek a vásárlók számára.

Exkluzív termékcsalád a még egészségesebb táplálkozásért!

A táplálkozástudománnyal foglalkozó szakemberek által kifejlesztett és ellenőrzött SPAR Vital termékek fejlesztése során az egészségkutatások legfrissebb eredményeit és ajánlásait veszik alapul. A hagyományos módon előállított termékek (tehát nem bioélelmiszerek) minden, a táplálkozás-tudomány aktuális álláspontja által optimálisnak és ideálisnak tartott, a szervezet számára létfontosságú összetevőt tartalmaznak. Nem mellesleg rendkívül ízletesek is.

sajat
sajat

Bio termékek szigorúan ellenőrzött termelőktől!

A bio élelmiszer az ellenőrzött bio- (más néven ökológiai) gazdálkodás és gyártás szabályainak megfelelően előállított termék.

Az állattartásnál figyelembe veszik a terület eltartó képességét, betegségeknek ellenálló őshonos fajtákat választanak, helyben termelt bio-takarmányt etetnek, s szükség esetén csak szelíd gyógymódokat (pl. akupunktúra, homeopátia, gyógynövények) alkalmaznak.

A növényeknél különböző fajtákat ültetnek egymás mellé (pl. bazsalikom, uborka), melyek távol tartják a kártevőket, továbbá biológiai eszközökkel védekeznek (pl. levéltetű ellen katicabogárral). Csak természetes hatóanyagokkal permeteznek (pl. zsurló-, vagy csalánfőzet). Tilos a szintetikus műtrágya, növényvédő- és rovarirtó szer, állattartásnál pedig a hormonok, növekedésszabályozók, takarmánykiegészítők használata.

A biotermékek előállítását az EU-ban, így hazánkban is szigorúan szabályozzák. A feldolgozás során csak ártalmatlan adalék- és segédanyagokat (pl. tejsav, citromsav, almasav) használhatnak, melyeket gyakran már évtizedek vagy évszázadok óta alkalmaznak. A biotermékekhez a gyártás során nem használhatnak fel génmódosított szervezetet, és nem alkalmazhatnak ionizáló sugárzást.

A SPAR Natur*pur Bio gyümölcs- és zöldségleveket hőkezeléssel tartósítják, hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, a zöldséglevek ízesítésére csak kevés tengeri sót használnak.

A kiváló minőségű húsmentes termék!

Egyre nő azon egészségtudatos vásárlóinknak a száma, akik következetesen kerülik a húst és növényi alapanyagú élelmiszereket fogyasztanak. A hús nélküli árucikkek választásával nemcsak az egészségüket védik, hanem a környezetet, sőt az éghajlatot is kímélik. Nekik ajánljuk a kiváló minőségű SPAR Veggie húsmentes termékeinket.

A SPAR Veggie valamennyi termékén megtalálható a különösen szigorú feltételekhez kötött Európai Unió V-címke, ami többek között garantálja, hogy az alapanyagok között nem szerepel hús, illetve húskészítmény. Így a V-címkével ellátott termék garantáltan vegán vagy vegetáriánus élelmiszerek.