sajat

A minőségi szépségápolásért!

A szépségért tényleg meg kell szenvedni? Szerintünk nem! A SPAR sajátmárkás Beauty Kiss termékei tisztítják, óvják a bőrt, ápolják a hajat, kényeztetik az egész testet, s mindent megadnak, amire csak szükségünk lehet - gyengédséget, hatékony ápolást, védelmet és ragyogó szépséget. A Beauty Kiss mindig segít abban, hogy a szépség- és bőrápolás élmény legyen, és hosszantartó eredményt nyújtson. Nem számít a nem, az életkor, a hajszín, a bőrtípus… a kiváló minőségű Beauty Kiss termékek széles palettáján mindenki megtalálja azt, amire szüksége van: a szépségápolási szerektől a hajápoláson, a testápoláson át a borotválkozási termékekig.

Tökéletes társ a nyaraláshoz!

A Sun Kiss termékek a napozás során UVA- és UVB- védelemmel optimálisan védik a bőrt a napsugarak káros hatása ellen, miközben biztosítják a szükséges nedvességet, magas E-vitamintartalmuknak köszönhetően pedig aktívan ápolják a bőrt. A vízálló termékek kifejlesztése során különös figyelmet fordítottak a gyermekek érzékeny bőrére. A választékban megtalálhatók a különböző fényvédő faktorú napolajok, spray-k és naptejek minden bőrtípusra, valamint a napozás utáni testápoló tej. A termékek szezonálisan, kora nyári időszaktól elérhetők a SPAR-csoport áruházaiban. Élvezze a gondtalan napozás élményét!

Sunkiss
csoportkep

A gondtalan szabadság érzete!

A Pamina a SPAR tisztasági és egészségügyi betétekből, illetve tamponokból álló exkluzív női higiéniai termékcsaládja, amely minden nőnek gondtalan, szabad életet, kellemes közérzetet biztosít a nehéz napokon és a mindennapokban egyaránt. A Pamina kiváló minőségű termékei egyesítik a maximális kényelem érzését a magas fokú biztonsággal. Bőrbarát alapanyagok, többféle méretben elérhető, kényelmes anatómiai formák, megbízható védelem, mindez elegáns csomagolásban, kedvező áron, kizárólag a SPAR és INTERSPAR áruházak polcain.

Higiéniai papírtermékek a mindennapokra!

A SPAR a Lovely termékcsalád tagjai közt minden olyan higiéniai papírárut felsorakoztat, amire egy háztartásban szükség lehet a mindennapokban. A megbízható és kiváló minőségű termékek között megtalálható a kiemelkedő nedvszívóképességű, praktikus háztartási papírtörlő, a puha, selymes tapintású, 3 vagy akár 4 rétegű papírzsebkendő, illetve az egyszerűbb, 2-3 rétegű vagy a különlegesen finom tapintású, puha, mégis erős, prémium minőségű, 4 rétegű egészségügyi papír. A SPAR a termékek széles választékával igyekszik minden igényt kielégíteni: a termékek többféle kiszerelésben és típusban állnak vásárlóink rendelkezésére.

csoportkep

Minden, amire a babának szüksége lehet!

Ha jókedvű, mosolygós a baba, akkor a szülő is kipihent és elégedett. A SPAR ezért különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy babatermékeit a legnagyobb elégedettséggel használják a vásárlók és élvezzék a kisgyermekek. Az exkluzív Pretty Baby márka választékában a kiváló nedvszívó-képességű, szabad mozgást biztosító, kényelmes pelenkától és a bőrsemleges pH-jú, színezékektől és alkoholtól mentes törlőkendőtől, a praktikus és divatos babaruhán át a megbízható minőségű nyugtatócumiig minden olyan termék megtalálható, amelyre egy 0-3 éves gyermeknek szüksége lehet. A Pretty Baby márka nem csak megnyugtatóan jó minőségű, hanem ár-érték arányban is verhetetlen!