sajat

Most eláruljuk a tökéletes feleségek titkát!

A SPAR tudja, hogy minden vásárlója friss illatú, tiszta otthonra, makulátlanul tiszta ruhára vágyik. Szakembereink ezért fejlesztették ki az exkluzív Splendid termékcsaládot, amely minden háziasszony munkáját megkönnyíti. A csillogó poharak, edények, friss illatú ruhák, a ragyogó lakás nem varázslat. Könnyedén elérhető a Splendid mosó- és tisztítószercsalád segítségével, rendkívül kedvező áron! A Splendid termékek kizárólag a SPAR-csoport áruházaiban vásárolhatók meg.

A praktikum és a minőség találkozása!

Számos olyan praktikus apróságot használunk otthonunkban, munkahelyünkön, de akár az iskolában vagy szabadidős tevékenységeink közben is, melyek észrevétlenül teszik kényelmesebbé, élhetővé mindennapjainkat. Ha ezek azonban nem megfelelő minőségűek, csak bosszúságot okoznak. A SPAR kiemelten fontos szerepet tulajdonít e mindennapi használati tárgyak, eszközök fejlesztésének, hogy használatuk megelégedéssel töltse el vásárlóikat. A sajátmárkás SIMPEX termékekre egyaránt jellemző a csúcsminőség és a bevizsgált használhatóság, és – a nemzetközi beszerzésnek köszönhetően – a kiváló ár/érték arány, valamint bizonyos elektromos eszközök esetén a 3 év garancia.

sajat

A tökéletes kényelem érzete otthonunkban!

A SPAR kiemelten fontosnak tartja, hogy a Rubin márkán keresztül prémium minőséget biztosítson vásárlóinak jersey és frottír lepedőkből, szatén és krepp ágyneműhuzatokból. A kimagaslóan magas minőség, puha, lágy tapintás az ágyneműkön túl természetesen a Rubin háztartási textiltermék-család többi termékét is jellemzi: a különböző méretekben kapható, rendkívüli nedvszívó képességű, bőrbarát frottír törölközők, fürdőlepedők, kéztörlők és kádkilépők használóik maximális megelégedésére szolgálnak. Tökéletes kényelem elérhető áron.

Minőség és kényelem kedvező áron!

A Pascarel kimagasló minőségű alsóruházati termékeinek széles választékát mindazoknak ajánljuk, akik nemcsak felsőruházatukra igényesek, hanem öltözködésükben legalább ekkora hangsúlyt kap az is, hogy milyen fehérneműt viselnek a látható ruhadarabok alatt. Termékeink régóta közkedvelt darabok azon vásárlóink körében, akiknek fontos, hogy az alsóneműjük nemcsak kényelmes, bőrbarát, hanem egyben stílusos és divatos is legyen.  Igényes hölgy- és férfivásárlóinknak kényelmes, kiváló alapanyagokból készült tartós fehérneműket, alsóruházati kiegészítőket, zoknikat, harisnyákat kínálunk változatos fazonokban, alapanyagokban és színekben a SPAR-csoport áruházaiban.

Pascarel