sajat

Most eláruljuk a tökéletes feleségek titkát!

A SPAR tudja, hogy minden vásárlója friss illatú, tiszta otthonra, makulátlanul tiszta ruhára vágyik. Szakembereink ezért fejlesztették ki az exkluzív Splendid termékcsaládot, amely minden háziasszony munkáját megkönnyíti. A csillogó poharak, edények, friss illatú ruhák, a ragyogó lakás nem varázslat. Könnyedén elérhető a Splendid mosó- és tisztítószercsalád segítségével, rendkívül kedvező áron! A Splendid termékek kizárólag a SPAR-csoport áruházaiban vásárolhatók meg.

A praktikum és a minőség találkozása!

Valami hiányzik még az otthonodból? Ne keress tovább, nálunk mindent megtalálsz, amire csak egy modern, stílusos konyhában szükséged lehet! A sajátmárkás SIMPEX termékekre egyaránt jellemző a csúcsminőség és a bevizsgált használhatóság, és – a nemzetközi beszerzésnek köszönhetően – a kiváló ár/érték arány, valamint bizonyos elektromos eszközök esetén a 3 év garancia.

sajat

A tökéletes kényelem érzete otthonunkban!

A SPAR kiemelten fontosnak tartja, hogy a Rubin márkán keresztül prémium minőséget biztosítson vásárlóinak jersey és frottír lepedőkből, szatén és krepp ágyneműhuzatokból. A kimagaslóan magas minőség, puha, lágy tapintás az ágyneműkön túl természetesen a Rubin háztartási textiltermék-család többi termékét is jellemzi: a különböző méretekben kapható, rendkívüli nedvszívó képességű, bőrbarát frottír törölközők, fürdőlepedők, kéztörlők és kádkilépők használóik maximális megelégedésére szolgálnak. Tökéletes kényelem elérhető áron.

Minőség és kényelem kedvező áron!

A Pascarel kimagasló minőségű alsóruházati termékeinek széles választékát mindazoknak ajánljuk, akik nemcsak felsőruházatukra igényesek, hanem öltözködésükben legalább ekkora hangsúlyt kap az is, hogy milyen fehérneműt viselnek a látható ruhadarabok alatt. Termékeink régóta közkedvelt darabok azon vásárlóink körében, akiknek fontos, hogy az alsóneműjük nemcsak kényelmes, bőrbarát, hanem egyben stílusos és divatos is legyen.  Igényes hölgy- és férfivásárlóinknak kényelmes, kiváló alapanyagokból készült tartós fehérneműket, alsóruházati kiegészítőket, zoknikat, harisnyákat kínálunk változatos fazonokban, alapanyagokban és színekben a SPAR-csoport áruházaiban.

Pascarel