sajat

Jó minőség, kompromisszumok nélkül!

A SPAR Magyarország választékában fontos szeret jut a SPAR márkatermékeknek melyek csak a SPAR-csoport üzleteiben kaphatók.

A termékek kiváló minőséget képviselnek, kedvező ár/érték arányuk miatt a fogyasztók körében gyorsan népszerűvé váltak. 

A SPAR márkatermékek diadalútja az 1997-es bevezetés óta töretlen. Vásárlóink visszajelzése alapján a SPAR márkatermékeket megbízható minőségük, széles választékuk és kedvező áruk miatt szívesen vásárolják.

Jelenleg több mint 1100-féle élelmiszer és vegyiáru, valamint több mint 1000-féle non-food sajátmárka szerepel választékunkban, szinte mindegyik árucsoportban.

Eredeti olasz ízek a SPAR-tól!

A SPAR Olaszországban gyártott sajátmárka családja. Az olasz kulináris finomságok elhozzák mindennapjainkba az itáliai életérzést. „ Dolce Vita -Édes élet”. Válogasson kedvére a tészták, mártások, konzervek, sütemények és olajok közül! 

123
123

A legmagasabb igényeket is kielégítő minőség, elérhető közelségben!

A SPAR PREMIUM termékcsalád a legfiatalabb mind közül, kiváló minőségű, sokszor kuriózumnak számító termékeket tesz elérhetővé minden vásárló számára.

Az új termékcsalád hazai élelmiszerei különleges termékek, melyeket sokszor évszázados tapasztalat alapján kézműves munkával vagy a legkorszerűbb, kíméletes technológiákkal, hozzáértő módon készítenek. A nemzetközi termékek családját sokféle országból érkező sajtok, édességek, jégkrémek, kávék, teák, nassolni valók, olajok alkotják.

Prémium halkínálatunkból

Októbertől kaphatóak áruházainkban a fenntartható halászatból és tenyészetből származó, friss, konyhakész SPAR Prémium halfilék. A feldolgozóüzembe hetente két alkalommal érkezik friss áru, így a kiváló minőség minden termék esetében garantált.

A Paperskin csomagolás egy újszerű, környezetkímélő csomagolás technológia. A vonzó megjelenésén felül, a legfőbb előnye, hogy legalább 70 százalékkal kevesebb műanyag felhasználás a műanyag tálcás technológiához képest. Tökéletes vákuumcsomagolás, amely bizonyítottan hosszabb eltarthatóságot garantál a terméknek.

Alapvető termékeink

A SPAR-csoport termékcsaládja 2008-as bevezetése óta gyorsan népszerűvé vált a vásárlók körében, hiszen rendkívül kedvező ár-érték arányban kínálja a háztartások számára nélkülözhetetlen áruféleségeket.

2011 végére a termékcsalád folyamatos bővítésének köszönhetően több, mint négyszázra emelkedett az üzletekben megtalálható S-Budget termékek száma, a választék pedig folyamatosan tovább bővül: a középpontban olyan élelmiszerek állnak, amelyek az alapvető szortimentet alkotják.

A SPAR vásárlói mára a legtöbb árucsoportban élvezhetik e kedvelt saját márka előnyeit. A termékcsaládhoz kapcsolódó vidám pénztárcafigura és a könnyen felismerhető csomagolás egyaránt hozzájárultak az S-Budget márka sikeréhez.

További részletek
123

Változatos finomságok friss, minőségi és megbízható alapanyagokból!

A SPAR csoport legújabb, SPAR enjoy. Convenience szendvics és saláta üzeme 2018-ban indította el futószalagjait, melyek mögött értő kezek készítik friss, javarészt saját forgalmazású alapanyagokból a gyors napkezdés, egy sietős, éhes helyzet vagy egy lopott kényeztető pillanat hozzávalóit. A SPAR enjoy. márkanév alatt nem csak a SPAR saját készítésű szendvicseit és salátáit találjuk meg, hanem gondosan válogatott és kiválasztott egyéb finomságokat.

Közép-Európa egyik legkorszerűbb húsüzeme és a SPAR kiválóan képzett munkatársai együtt garantálják a kitűnő minőséget!

A REGNUM sajátmárkás termékek közé különféle sonkáktól kezdve (prágai, gusto), juhbeles virslin és csípős debrecenin át, a májasig, magas minőségű sajátmárkás húskészítmények tartoznak. Emellett a szintén bicskei húsüzemből származó tőkehúsok, darált húsok is REGNUM márkanév alatt kerülnek a húspultokra. A kiváló minőség mellett fő ismérvük a frissesség.

Húsüzemünk kizárólag elismert, minősített tenyésztőktől és hússzállítóktól származó állományból dolgozik. Az alapanyagok a legrövidebb idő alatt és rendkívül szigorú minőségellenőrzés mellett kerülnek feldolgozásra. A sütésre és főzésre előkészített húsok segítségével az ízletes fogások még könnyebben és gyorsabban elkészíthetők.

 

123

Kiváló minőség

Közép-Európa egyik legkorszerűbb húsüzeme és kiválóan képzett munkatársaink szakértelme együtt garantálják a kitűnő minőséget mind a tőkehúsok, mind az exkluzív márkás húskészítmények tekintetében.

Független kontroll

Saját laboratórium és magas szintű minőség– és folyamatirányítási rendszer biztosítja a szigorú kontrollt.   

Nyomon követhető eredet

A terméken látható azonosító szám végigkíséri a terméket a gyártás,  feldolgozás, darabolás és értékesítés folyamatán.    

csoportkep

Soha el nem múló szenvedély!

A REGIO kávé nemes kompozícióját három kontinens legjobb termőterületeiről érkező, gondosan válogatott Arabica- és Robusta- kávészemekből alkotják meg szakembereink. A REGIO márka különböző kávéit Európa legmodernebb kávéőrlő üzemében az úgynevezett \"Aroma-plus” eljárással készítik, melynek lényege, hogy a pörkölés során minden kávéfajtát egyedi hőmérsékleten kezelnek. A sokéves szakértelem, a minőségi alapanyag és a korszerű technológia ötvözte adja a REGIO kávé rendkívüli aromáját.

Válogatott hazai kínálat az igényes borok rajongóinak!

A Picemester borválogatás folyamatosan bővülő, dinamikusan fejlődő termékcsalád. Évenként nemcsak az évjárat változások jellemzők, de újabb és újabb fajták gazdagítják a termékkört. Hazánk összes történelmi borvidéke képviselteti magát sajátmárkás borkínálatunkban, melyben mindenki megtalálja az alkalomnak és az ízlésének megfelelő termékeket. 

123