Közelednek az ünnepek, de még nem jutott idő átgondolni milyen menü kerüljön az asztalra?

A SPAR új Ünnepek Á-tól Zé-ig szakácskönyve segít a téli ráhangolódásban,
illetve a megúszós receptekkel segít gyorsan és egyszerűen
felejthetetlen ételeket készíteni családodnak.
A karácsonyi menü mellett a szilveszteri baráti összejövetelre és
az újévi fogadalmaidhoz is találsz megfelelőt Fördős Zé 93 kipróbált
családi receptje között.


Lapozz bele!

40%-os kedvezménykupon!

Kuponkiadás: 2022.11.03. - 12.24.
Kuponbeváltás: 2022.11.03. – 2023. január 04. között az árukészlet erejéig!

Vásárolj legalább 6.000 Ft felett a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletekben, és a kasszánál adunk 1 db kedvezménykupont. A kedvezménykuponnal kizárólag 1 db Ünnepek Á-tól Zé-ig könyv vásárolható meg. A kupon más kedvezménnyel, vagy a termék árát csökkentő egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponnal megvásárolt könyv után SuperShop pont nem kerül felírásra. Kizárólag sérülésmentes, eredeti kupont áll módunkban beváltani, annak bármilyen típusú sokszorosítása tilos! A kasszakupon ajánlatunk az OMV SPAR express, DESPAR üzleteinkben, a SPAR online shopban és a drive in szolgáltatásban nem érvényes!

MySPAR kuponnal 50% kedvezmény
 

Érvényesség: 2022. 11. 03. - 12. 24.

Töltsd le a MySPAR applikációt, regisztráld a SuperShop kártyádat, és vedd meg 50% kedvezménnyel!
 

A kupon beváltható az összes magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletben. A kupon érvényesítése kizárólag a SuperShop QR kód beolvasását, vagy a SuperShop plasztik kártya használatát követően lehetséges! A kupont a SuperShop QR kód beolvasása, vagy a SuperShop plasztik kártya használata előtt a vásárlónak magának kell aktiválni, az ¨AKTIVÁLÁS¨ gomb megnyomásával az applikáción belül. A kupon más kedvezménnyel, vagy a termék árát csökkentő egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. A kupon készpénzre nem váltható. A kuponnal megvásárolt könyv után SuperShop pont nem kerül felírásra. A MySPAR kupon bármilyen sokszorosítása szigorúan tilos! A SPAR express, DESPAR, a SPAR online shopban és drive in szolgáltatásban a kupon nem váltható be.

Töltsd le a MySPAR applikácót!

SPAR Online Shop kedvezmény
 

SPAR online shop rendelésed során rögzítsd profilodban a SuperShop kártyaszámodat, és tedd a kosaradba a Fördős Zé: Ünnepek Á-tól Zé-ig könyvet 3.639 Ft-ért.

Akciós ajánlatunk 2022. november 03. és december 24. között leadott megrendelések esetén vehető igénybe a SPAR online shopban házhozszállítás és a drive in szolgáltatás igénybevétele esetén.

A Fördős Zé: Ünnepek Á-tól Zé-ig könyvre vonatkozó kedvezmény más kuponkóddal vagy blokkvégösszeg-kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény igénybevétele után SuperShop pont nem kerül jóváírásra.

Irány a SPAR Online Shop!