További engedélyek szükségesek

Kedves Vásárlónk!

A vivo a Villeroy & Boch csoport életmód márkája, amely hosszú hagyományokra tekint vissza.

 

A vivo ötvözi a hagyományos Villeroy & Boch minőséget a mindennapi használatra alkalmas funkcionális dizájnnal. A nagy sikerű vivo kések után elhoztuk neked a vivo evőeszközöket, amelyek kialakítása minden étkészlet stílusához illenek. A modern, de elegáns evőeszközök 18/10 rozsdamentes acélból készülnek. Akár egy különleges alkalomra, akár egy hétköznapi vacsorához, a vivo evőeszközök mindig remek választásnak bizonyulnak.

Promócióban résztvevő termékek
Pontgyűjtés:
2023.10.05 - 2024.01.24.

Pontbeváltás:
2023.10.05. és 2024.01.28. között az árukészlet erejéig.

Pontgyűjtés menete

1. Vásárolj 2023. október 5. és 2024. január 24. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban!

2. Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.

3. Gyűjts össze 20 db hűségpontot és megvásárolhatod a 12-féle vivo | Villeroy & Boch termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron!

4. Vásárláshoz add le a szükséges 20 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.

5. A hűségpontok gyűjtése 2023. október 5-től 2024. január 24-ig tart. A hűségpontok beváltása 2023. október 5. és 2024. január 28. között az árukészlet erejéig tart.

6. Az ovális tálalótányér kizárólag az INTERSPAR üzletekben, valamint a kiemelt SPAR és SPAR Partner üzletekben elérhető. A kiemelt üzletek listája ezen az oldalon és az áruházakban tekinthető meg.

 

Külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze. 1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 20 db pont beragasztásával. A kedvezményes ár eléréséhez szükséges pontmennyiséget az adott termék mellett találod. A hűségpontok készpénzre nem válthatók és csak ezen akcióban használhatóak fel. A gyűjtőfüzetbe érvényesen 20 db pont ragasztható be. A hűségakcióban résztvevő termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresd a termékek mellett! A részletes részvételi szabályzat megtalálható ezen az oldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban. A hűségakció nem érvényes a SPAR Express és DESPAR üzletekben. A SPAR Online Shopban történő megrendelés és a drive-in átvétel esetében hűségpont kiadásra és beváltásra is van lehetőség. A fotók illusztrációk.

Vivo

Heti extra pontos akciós termékek

Érvényes: 10. 05. - 10. 11.

 

Nem akarsz lemaradni a legfrissebb akcióinkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!