SPAR Hírlevél – Heti akciók, ahogy te szereted!

Regisztrálj, és mi a legjobb ajánlatainkat küldjük Neked!

Iratkozz fel heti hírlevelünkre és értesülj az elsők között legújabb akcióinkról, add meg érdeklődési köreidet, és mi Rád szabjuk az ajánlatokat, hogy semmiképpen ne maradj le azokról az akciókról, amik Neked fontosak! Hűségakciók, nyereményjátékok, különleges kedvezmények. 

Ne gondolkozz tovább, regisztrálj és értesülj a legjobb akciókról az elsők között!

 

 

 

Figyelem!

A megadott adatok elküldésével a regisztráló önkéntesen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy részére a megadott e-mail címre a SPAR Magyarország Kft. marketing tartalmú levelet, akciókról, újdonságokról és programokról tájékoztatót küldjön.

Hozzájárulok, hogy a SPAR Magyarország Kft. (a Megjegyzés az adatvédelmi irányelvekről elérhető általános adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint) a megadott e-mail címemre az adataim és a hírlevelekben mutatott aktivitásom (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Kiskorú regisztráló esetén a SPAR Magyarország Kft. nem vállal felelősséget azért, hogy nem a szülő, törvényes képviselő hozzájárulásával történt a regisztráció.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A megadott adatokat a SPAR Magyarország Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.), az  általános adatvédelmi rendelet (GDPR)  betartásával kezeli, csak saját célra, tájékoztató anyagok küldésére használja fel.

Adatkezelő: SPAR Magyarország Kft., adatfeldolgozó: Spice Communication Kft.

Az adatkezelés célja: A regisztráló részére marketing tartalmú levelek, akciók, újdonságok és programok megküldése elektronikusan.Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása ( GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja)

A kezelt személyes adatok típusa: e-mail cím

Az adatkezelés időtartama: leiratkozásig, illetve az utoljára megnyitott hírlevél időpontját követő 1 év elteltével e-mail címe adatbázisunkból automatikusan törlésre kerül

Nyilvántartási szám: NAIH-115935/2017.