A SPAR Beszállítói Akadémiát azért hoztuk létre, hogy segítsük a kisvállalkozói körbe tartozó beszállítóinkat pontos és naprakész információkhoz jutni a SPAR belső működésével és beszállítási feltételeivel kapcsolatban valamint hogy folyamatosan képezzük ezeket a beszállítóinkat marketing, pénzügy, logisztika, jog, minőségbiztosítás, beszerzés területein, hogy vállalkozásuk minél sikeresebb, erősebb legyen.

Ha még nem vagy részese programaink valamelyikének, ismerd meg őket részletesebben és csatlakozz csapatunkhoz:

Hungaricool Régiók Kincsei

A program számokban

Oktatott cégek száma
Oktatott témák száma
Nyilvános oktatások hossza (óra)
NPS: (résztvevők ajánlásának valószínűsége)
Előadások száma
113
24
59
91
45

Beszállító Partnereink véleménye a programról

Demeter Chocolate Kft. - Demeter Klaudia

Ha nem lett volna a Beszállítói Akadémia, nagy bajban lettem volna a beszállításelőtt, hiszen az első nagyvállalat akihez mostani formánkban beszállítunk az a SPAR, és így nyilván nem is tudtuk, hogy milyen a dinamikája egy ekkora vállalatnak. Nagy segítség volt, hogy betekintést nyerhettünk a SPARfolyamataiba, működésébe. Az Akadémia nélkül biztos, hogy nem ennyirefelkészülten, szervezetten mennénk neki az év második felének. Viszont ez amagatartás szerintem elengedhetetlen, hogy növekedjen a vállalkozás, ígyörülünk, hogy részt vehettünk az Akadémián!

Spájz Szörp Kft. - Bálint Áron

Határozottan hozzáadott a cég működéséhez, sok folyamat javult, hatékonyabbá vált. Egyértelműen sokat segített a program abban, hogy SPAR beszállítóvá vagy bármilyen más hazai vagy külföldi vállalkozás beszállítójává váljunk. Semmiképpen sem ment volna olyan flottul az első beszállítás, ha nincs a program. Minőségügyi, logisztikai kérdésekben hatalmas előrelépés volt. Továbbá, átfogó képet adott a folyamatokról,az egyes területeken dolgozó kollégákat mindig fel lehetett hívni, valóban próbáltak segíteni. A program szemléletesen, példákon keresztül, gyakorlatiasan mutatta be a folyamatokat, szabályozókat, mi az ami a SPAR-nak (vagy egy másik kiskereskedelmi láncnak) fontos. Sokkal gördülékenyebben tudtunk beszállítani a program hatására.

Dealbreaker - Pazinczár Péter

A beszállítói akadémia elengedhetetlen volt ahhoz, hogy ennyi idő alatt ilyen mértékben fejlődjünk. Kezdve a termékeinkkel kapcsolatos gondolkodásmódunk jelentős megváltoztatásán át, a kész termékek végső megjelenéséig, és az első sikeres beszállításig. Esélytelenek lettünk volna beszállítani az Akadémia és az ott elhangzott iránymutatások és a gyakorlatias, személyre szabott kurzusok nélkül.

Chiliyard Kft. - Koletán Gergely

A cég működéshez annyit tett hozzá, hogy nagyságrendileg céget csinált a kistermelőből. Maximális és szerintem a pályázati kiíráson felüli többlet segítséget nyújtott az Akadémia! 100% hogy enélkül esélytelen lett volna kivitelezni. Az alapokat és a lényegi dolgokat pedig olyan jól átadta, hogy igen, most már képes lennék akár más céghez, akár külföldre is beszállítani. Ha pedig nem lett volna a Hungaricool…akkor valószínű még mindig a Szomolyai cseresznye fesztiválon kofáskodnék a chilikkel…☺ Magamtól ezeket 100% hogy nem lettem volna képes megtanulni, de legalább is alkalmazni és átlátni…

Vilhemp Kft., Rédey Soma

Az egyik legnagyobb hazai áruházlánc színeiben kaphattunk gyakorlatias tudást minőségügy, logisztika, pénzügy, marketing és jog területén. Egyben kaptuk meg valamennyi piaci szegmens részéről az elvárásokat. Az utóbbi hónapokban sorra jönnek az egyéb megrendelések, azt látjuk tehát egyrészt, hogy a termék – ha lassan is – de piacképes, van rá fogyasztói igény. Másrészt pedig azért könnyebb a beszállításokat teljesíteni, mert mi már tudjuk mondani, hogy milyen kiszerelésben, mikorra és legfőképpen milyen áron tudjuk hozni a termékeket. Tehát ha nem lett volna az Akadémia, talán akkor is neki tudtunk volna futni, de külön-külön jó eséllyel elvéreztünk volna egy-egy kérdésnél. Így viszont egyben kaptuk meg valamennyi szükséges szemponthoz az elvárásokat – és ezek teljesítéséhez egy komoly kényszert is, hogy polcra kerülhessünk.

Házikó Farm Kft. Funky Forest, László Judit

100% támogatást adott, kiváló kvalifikáció volt arra, hogy stabil beszállító partnerré válhassunk. Sokkal mélyebb szakmai képzést, felkészítést, marketing támogatást és tudásmegosztást kaptunk, mint gondoltuk az elején.

Vezető mentoraink

Berényi Konrád

Több, mint húsz éve foglalkozik online marketinggel, ezen belül elsősorban kis- és középvállalkozások online marketingjével. Oktat az Edutus Egyetemen és a WSUF-en is. Elsősorban stratégia tervezéssel foglalkozik, de kiemelt területe a közösségi média marketing is az Onlinemarketing.hu-nál.

Mándó Milán

9 éve foglalkozik sales- és marketingterülettel. Több cég online és offline marketing stratégiáját készítette el, illetve valósította meg. Személyes tanácsadói óráin, konzultációkon a cégek üzleti modelljét alakítja át, új megközelítésbe helyezi az értékesítési modelljüket, illetve ehhez kapcsolódó marketingterv kidolgozásában is részt vesz.

R. Nagy András

A húsz éves Próbakő Kommunikáció alapító-ügyvezetője, a Metropolitan Egyetem óraadója, a Worldcom ügynökéghálózat igazgatósági és a Magyar PR Szövetség Etikai Bizottságának tagja. Rendszeresen tart céges tréningeket, és szenvedélye a fiatal szakemberek továbbképzése.

Vas Dóra

Kríziskommunikációs tanácsadó. 2000 óta foglalkozik online kommunikációval. 2008-tól PR és kríziskommunikációs projekteket vezet. Bölcsész, MBA, krízis-, katasztrófakommunikációs diplomákkal. 2018-ban jelent meg könyve Ügyfélpanasz 2.0, amiben a vevői visszajelzések jelentőségeiről, a közösségi média korának kríziskommunikációs tanulságairól ír.

I love hazai podcast

Hallgasd meg izgalmas és aktuális beszélgetéseinket a magyar termelői piacról szakértőkkel és helyi kis- és középtermelőkkel.

Megnézem!

Legfrissebb híreink