13
123
Spórolj velünk
Spórolj velünk
123

 


Tudjuk, hogy ahányféle vásárló, annyiféle igény, kedvenc termék, költségvetés és vásárlási szokás. Ezért rengeteg lehetőséget állítottunk össze a számodra, hogy Te is megtalálhasd a neked legmegfelelőbbet. Folyamatosan megújuló akcióinkkal és népszerű ajánlatainkkal gondoskodunk arról, hogy egy helyen szerezhess be mindent, és megbízható minőséget kapj remek árakon.Fedezd fel oldalunkon, milyen sokszínű kedvezményekkel várunk a SPAR üzletekben! Az aktuális kínálatról és akciókról a szórólapból és a MySPAR applikáció segítségével is tájékozódhatsz.  

Spórolj velünk
123
123

Ha hétvége, akkor nagybevásárlás! Szeretnéd előre feltölteni az otthoni készleteket a következő hétre? A Hétvégi Szuper Akcióink segítségével mindezt még kedvezőbb áron teheted meg! Figyeld az aktuális Hétvégi Szuper Akció kínálatunkat!

123

Minden héten Szuper7! Egy gyors hétköznapi bevásárlás alatt is sokat spórolhatsz! Hétfőtől vasárnapig extra kedvezménnyel szerezheted be a kijelölt termékeket. Érdemes figyelni az aktuális kínálatot, mert hétről hétre új akciós termékekkel várunk!

123

Vegyél többet még olcsóbban! Kedvezményünk segítségével a kijelölt termékeket még kedvezőbb áron viheted haza, ha nagyobb tételben vásárolod meg őket. Gondolkozz előre, spórolj velünk! 

Jutalmazzuk hűségedet!

SuperShop kártyával jobban jársz!

Gyűjtsd a vásárlás után járó SuperShop pontokat, és váltsd be őket a következő alkalommal! Keresd kiemelt termékeinket is, melyeket még kedvezőbb árakon vásárolhatsz meg a hűségprogram tagjaként!

Hozd ki a maximumot kártyádból!

A MySPAR applikációval még több lehetőség vár Rád! Exkluzív, csak a SuperShop hűségprogramban résztvevők számára elérhető akciók, érintésmentes  SuperShop pontgyűjtés és még számos praktikus funkció! Akár önkiszolgáló kasszáinknál is használhatod! 

Nincs jobb a hazainál!

Kiemelten támogatjuk a magyar termelőket, gyártókat és feldolgozókat, a termékválasztékunkban szereplő napi fogyasztási cikkeket több mint 90%-ban hazánkban működő cégektől szerezzük be. Emellett bicskei Regnum Húsüzemünk és üllői Enjoy Convenience üzemünk is kiváló termékekkel színesíti választékunkat.

123

SPAR márkák Neked, csak nálunk!

Minden termékkategóriában kínálunk SPAR saját márkákat, az általános élelmiszerektől kezdve az egészségtudatos, illetve a kényelmi termékeken át a háztartási árucikkekig. A megbízható és ellenőrzött minőség mellett a kedvező ár is kedveltté teszi ezeket a termékeket.

123
S-Budget

S-Budget termékeink segítségével rendkívül kedvező ár-érték arányban tudsz mindent beszerezni, ami a háztartásban kell!

123
SPAR

SPAR márkás termékeinket megbízható beszállítóktól szerezzük be, folyamatos minőségellenőrzés mellett, hogy mind a jó árakat, mind a megszokott minőséget nyújthassuk neked.