A Szabó Tésztaüzem 1987-ben, családi vállalkozásként kezdte el a házi jellegű tészták gyártását.

Kezdetben kisipari gépekkel és egyszerű szárítási módszerrel dolgoztak és csak 8 tojásos cérnametéltet, eperlevelet, kiskockát, szélesmetéltet, nagykockát és házitarhonyát készítettek, majd az évek során folyamatosan bővítették és korszerűsítették üzemüket.

Először présgép vásárlásával könnyítették a munkát és bővítették a termékeik kínálatát, majd a vásárlói igényekhez alkalmazkodva, megkezdték a 4 tojásos tészták gyártását is.

Ezt követően a bővülő piaci kereslet lehetővé tette további korszerű eszközök vásárlását és az egyéb berendezések modernizálását.

A Szabó tészta lovászpatonai üzemében 4- és 8 tojásos, illetve durum tészták készülnek.

régiók kincsei

További elérhető termékek

Tovább