A PaprikaMolnár családi vállalkozás nagy szenvedéllyel foglalkozik a fűszerpaprikával. Egyedülálló módon ötvözik a gyártást a hagyományőrzéssel, hiszen kutatják és meg is osztják a paprikás örökséget. A Malom mellett Paprikamúzeumot működtetnek, ahol bemutatjuk a szegedi és magyar paprikakultúra 200 éves történetét.

Az üzemben feldolgozott fűszerpaprikát részben saját maguk termelik, részben Szeged környéki termelőktől vásárolják fel. A nyers paprikát utóérlelik, ettől teljesednek ki igazán az ízek, majd szárítják, és köves malomban, frissen őrlik, hogy minél tovább megtartsa színét és aromáját. A szegedi paprikából készült minőségi fűszerek és őrlemények a magyar konyha elengedhetetlen kellékei, egyedi ízviláguk teszi igazán különlegessé az ételeket.

régiók kincsei

További elérhető termékek

Tovább