Andrea és Keith 2014-ben alapították vállalkozásukat és kezdtek bele a saját ciderük gyártásába. Az Angliában megszerzett tudást hozták haza, és az volt a céljuk, hogy egy saját receptúra kifejlesztésével magas minőségű magyar terméket hozzanak létre. Szerencsére Magyarország, adottságainak köszönhetően kiváló almatermő vidék, ezért a fő alapanyagot jó minőségben, helyi termelőktől tudják beszerezni. A zamatos almákat kézzel szüretelik, így a legszebb, legegészségesebb terméseket használják a gyártáshoz, ami érződik a kész Mad Dog cider-ek minőségén is.

A Mad Dog ciderek különlegessége, hogy 100%-ban almából készülnek, adalékanyagok hozzáadása nélkül, illetve egyes cider típusoknál különböző almafajták keverékét használják fel, ettől egyedi ízvilágú az ital.

Az alma levét egy hagyományos, kézzel tervezett és összeállított cider prés segítségével nyerik ki, de a többi folyamat, mint a palackozás, vagy a címkézés is két kezük munkája. A Mad Dog tehát valódi kézműves, tradicionális módszerekkel készített cider, igazán különleges zamatokkal.

régiók kincsei

További elérhető termékek
 

Tovább