A család 1993 óta él és dolgozik az etyeki borvidéken. Az első években a Vajdaságból hozott párlatkészítési hagyományokatszerették volna csak meghonosítani a faluban, pár év múlva azonban már a helyi szőlőföldeken dolgozva beleszerettek a borkészítésbe.

Szerencsére az egész család azonnal megtalálta a helyét ebben a világban és immáron két generáció dolgozik együtt, egymás mellett, egymást segítve. Hála a kivételes klimatikus viszonyoknak és az értékes meszes talajnak, a szőlőtermesztés szempontjából kimeríthetetlen lehetőségeket hordoz magában e táj. 

Nagy fejezetet szánnak Etyek életében a Pezsgőnek. Ezért helyi borászokkal közösen azon dolgoztak az elmúlt években, hogy az első magyar pezsgő eredetvédelem Etyeken születhessen meg. Tavasszal új termékkel is megjelennek: a Gin-el, melyet részben a birtokon is megtalálható gyógy-és fűszernövényekből állítottak össze.

régiók kincsei

További elérhető termékek