Gyukli Krisztián és csapata a balatonfüredi borászat közelében, 5 hektárnyi ültetvényen folytatja a 100% -ban ökológiai szőlőművelést. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy a kiválasztott szőlőfajták ellenállóbbak legyenek a betegségekkel szemben.

A Balatonfüred-Csopaki borvidék adottságainak és a vegyszermentes gazdálkodásban rejlő potenciálnak páratlan kombinációi születnek meg évről-évre. A minőségi borok sokszínű szortimentet alkotnak, nyári illatos gyöngyözőbor, tartalmas fehérbor vagy akár a barrique hordóban érlelt komplex vörösbor is található a kínálatban.

A boraik és szőlőmagtermékeik rendszeres ellenőrzés mellett „Bio” certifikációval, az „Európai Vegetáriánus Védjegy” és az "Éltető Balaton-felvidék" tanúsítványával kerülnek forgalomba. A vegyszermentes gazdálkodás, a talaj és a szőlőnövény tisztelete, az adalékanyag nélküli pincetechnológia mind visszaköszönnek a Gyukli borok íz- és illatvilágában.

„Mind a szőlőművelés, mind pedig a borkészítés során bevontuk a környezetkímélő, valamint a megújuló erőforrásokat hasznosító technológiákat, ezáltal az ökológiai lábnyomunk évről-évre csökken. Munkatársainkkal közösen hiszünk a munkában, szeretjük a bort és szenvedélyünk a természet.”

régiók kincsei

További elérhető termékek

Tovább