Gervai János 2012 óta vezeti a ma már 2 hektáros borászatát. Célja egy családbarát borászat létrehozása, ahol egyedi borokon keresztül a vendégek megismerhetik Etyek-Budai borvidék utánozhatatlan ízeit és értékeit.
Első generációs borászként szakmai hátterét a korábbi neves és elismert munkahelyei biztosították. Többek között az ONYX, a STAND két Michelin csillagos éttermek csapatait erősítette head sommelier-ként, de az Országos Borszakértő Bizottság munkájában is 5 évig aktívan részt vett. 2020 óta főállású borász.
Borait alapvetően meszes, krétás ízvilág és elegancia jellemzi. A sauvignon blanc mellett zöldveltelinit, szürkebarátot, pinot noirt és chardonnay-t is feldolgoz. Munkája során arra törekszik, hogy a természettel összhangban gondozza szőlőjét és borait.
A minőségből azonban nem enged. Az évek során megtanulta azt is, hogy alázat és türelem nélkül nincs eredmény.
Mivel a borászatba vendéglátásból érkezett, a mai napig képviseli a fogyasztók oldalát is. Akkor elégedett, ha egy borral örömet okoz a vendégeinek.