13

Gál Zsolt mesterszakács komoly tapasztalattal a háta mögött vágott bele élelmiszer manufaktúrájába. Éttermi sous vide és konfitált húsokon edződött, így kifinomult érzéke volt az ízekhez, a húsokon és zöldségeken kívül különleges szószokkal is foglalkozott.
A saját vállalkozását is szakmai alázat és innovatív kreativitás jellemzi, a magas minőségű alapanyagok használata és a színvonalas végtermékek - ez teszi termékeit méltán népszerűvé a vásárlók között is.
Az egyedi fűszerezésű mustárok külön színfoltjai a gasztronómiának, szállodák és éttermek is előszeretettel választják őket. A készítmények az egészséges táplálkozás jegyében készülnek és nem tartalmaznak ipari adalékokat, sem tartósítószert.

A Régiók kincsei program keretében a mesterszakács alkotó különleges, ízesített mustárját ismerhetik meg a vásárlók.

13
régiók kincsei

További elérhető termékek