A kalandos családi múltra visszatekintő vállalkozás 1939-ben Reiter Albin és felesége, Jusztika révén kezdte meg a ketchup gyártást, Örkényben. 
Ugyan a kezdetekkor a helybéliek még nem is tudták, mi az a ketchup, lassan egyre több embernek ez lett a megélhetési forrása. 
A kiváló minőségű magyar paradicsom és Jusztika saját receptje hamar elnyerte a tetszését a vásárlóknak, de elsősorban külföldön aratott nagy sikert, a svéd, svájci és cseh piacon is megfordult az 1940-es években. A ketchup itthon még nem volt közismert, de Magyarországon már úgy kínálták a hotelekben, hogy Európa szerte népszerű volt. 
A történelem úgy hozta, hogy Albin bácsiéknak abba kellett hagyniuk a gyártást, de az isteni ketchup emléke nem merült feledésbe.
A REX ketchupot végül 70 év kihagyással élesztette újra az unokaöccs, Dobóczky András.
Élelmiszeripari mérnök képzettségét kihasználva újra elővette a családi receptet, és olyan finomra sikerült a kísérleti adag főzése, hogy úgy döntött, érdemes ismét belevágni a ketchup-üzletbe.

A Régiók kincsei program keretében a vásárlók a családi receptúrán alapuló Rex Ketchup termékeket kóstolhatják meg. 

régiók kincsei

További elérhető termékek
 

Tovább