2009 decembere óta foglalkoznak szőlőtermesztéssel és feldolgozással a Neszmélyi Borvidéken, azon belül is Ászáron. Az első borukat 2012-ben töltötték palackba. 

Nagy részben reduktív borok készülnek a pincében, de számos hordóban készülnek oxidatív tételek fehér és vörösborból. Jelenleg 9 hektár saját területtel rendelkezik a pincészet, melyből 2,5 hektár 2017. tavaszán került újratelepítésre.

Ezen területen három fajta kapott helyet: Pinot Noir, Kékfrankos és Rizlingszilváni. A további 6,5 hektáron termesztenek Szürkebarátot, Irsai Olivért, Olaszrizlinget, Rajnai Rizlinget, Chardonnayt, Sárgamuskotályt, Zengőt, Viktória Gyöngyét, Nektárt, Zweigelt és Cabernet Franc-ot, Cabernet Sauvignont, melyekből minőségi bor készül. Céljuk, hogy boraikkal segíteni tudják a borvidék megítélését, fejlődését és a nagy múltú ászári borokat újra ismertté tegyék az országban és országon kívül.

régiók kincsei

További elérhető termékek