KIEMELT AJÁNLAT KIEMELT ÜZLETEINKBEN!

Csak és kizárólag INTERSPAR áruházakban, kiemelt SPAR és kiemelt SPAR partner üzletekben kapható!

Razer™ Enki gaming szék

Terméktulajdonságok

Razer™ Enki Gaming Szék: Kényelem egész nap

A Razer™ Enki Gaming szék megteremti az egész napos játék kényelmét. Akár hátradőlve pihen, akár komoly játékban vesz részt, a szék támogatja az optimális súlyelosztást és a helyes testtartást, így akár hosszú játékmaratonok alatt is kényelmesen érezheti magát.

Tervezés a teljes kényelemért

A szék 110°-os vállívekkel és 21 hüvelykes ultraszéles ülőfelülettel rendelkezik, amelyek együttesen biztosítják a súly eloszlását a hosszantartó kényelem érdekében.

Beépített deréktámasz

A Razer™ Enki deréktámasza gyengéd támogatást nyújt a hát alsó részének, segít fenntartani a megfelelő testtartást és csökkenteni a hátfáradtságot hosszabb ülések során.

Optimalizált párnasűrűség

Az ülőfelület puhább párnázata a kényelemért, míg a szilárdabb párnázat az optimális támogatásért felel. Így mindkét világ legjobbját kínálja a páratlan kényelem érdekében.

Kettős textúrájú, környezetbarát szintetikus bőr

A szék plüss textúrájú szövettel és sima bőr borítással kombinálja a kényelem és tartósság előnyeit. A bőr ellenáll a mindennapi igénybevételnek, míg a központi részek kényelmet nyújtanak.

Prémium memóriahabos fejpárna

Az egész napos kényelem érdekében a Razer™ Enki fejpárnával rendelkezik, amely a fej és a nyak alakjához alkalmazkodik, biztosítva a kényelmes támogatást ezeknek a kulcsfontosságú területeknek.

Műszaki specifikáció

Manőverezés

Automata

Anyag

Műbőr

Hosszúság

44,5 cm

Mélység

52,5 cm

Szín

Zöld, fekete

Maximális súly

136 kg

Gyártó

Razer

  • Pontgyűjtés: 2024.05.23 - 2024.07.31.
  •  
  • Pontbeváltás: 2024.05.23 és 2024.08.04. között az árukészlet erejéig.

Nem akarsz lemaradni a legfrissebb akcióinkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!