Razer™ Blackshark V2 X - vezetékes fejhallgató

Terméktulajdonságok

Razer™ TriForce 50 mm-es Meghajtók: A kristálytiszta hangzás élménye

A Razer™ TriForce 50 mm-es meghajtói egyedülálló, szabadalmaztatott kialakítást alkalmaznak, amely lehetővé teszi az egyes meghajtók precíz hangolását, mintha három különálló meghajtó lenne jelen. Ez lehetővé teszi a magas, közepes és mély hangfrekvenciák élethű és dinamikus reprodukálását, gazdagabb magas hangokkal, teltebb közép hangokkal és mélyebb basszussal.

Razer™ HyperClear Kardioid Mikrofon

A professzionális szintű kommunikáció érdekében a fejhallgató kivehető mikrofonja zajcsökkentő technológiával és optimalizált kialakítással rendelkezik, amely tiszta beszédet és jobb zajszűrést biztosít.

Fejlett passzív zajszűrés

Zárja ki a külső zajokat a speciálisan tervezett, zárt füldugókkal és a puha párnákkal, amelyek kiválóan illeszkednek a fülhöz. Élvezze a zavartalan hallgatást a tökéletes hangszigetelés érdekében.

Könnyű és kényelmes

Mindössze 240 grammos súlyával és a továbbfejlesztett memóriahabos fülpárnákkal a fejhallgató hosszú játékidő alatt is kényelmes viseletet biztosít. A vastagabb fejpárnázás és a lélegző anyagok kombinációja még tovább növeli a kényelmet.

7.1 térhangzás

Növelje játék közbeni tudatosságát és érzékelje a pontos hangok forrását az intuitív térhangzás segítségével.

Csak 64 bites Windows 10 operációs rendszeren érhető el.

Többplatformos kompatibilitás

A 3,5 mm-es jack csatlakozóval ellátott fejhallgató számos platformmal kompatibilis, így zökkenőmentesen használhatja PC-n, Mac-en, PS4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és mobileszközökön.

Mobil eszközök használatához 3,5 mm-es csatlakozó szükséges.

Műszaki specifikáció

Impedancia

32 Ω

Szín

Fehér

Gyártó

Razer

  • Pontgyűjtés: 2024.05.23 - 2024.07.31.
  •  
  • Pontbeváltás: 2024.05.23 és 2024.08.04. között az árukészlet erejéig.

Nem akarsz lemaradni a legfrissebb akcióinkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!