Razer™ Basilisk V3 X HyperSpeed - vezeték nélküli gaming egér

Terméktulajdonságok

Razer™ Basilisk V3 X HyperSpeed: Testreszabható szabadság

A Razer™ Basilisk V3 X HyperSpeed játékegér az innovatív játékosok álma. A 9 programozható gomb, kétféle vezeték nélküli csatlakozási lehetőség és a testreszabható Razer Chroma™ RGB világítás lehetővé teszi, hogy minden játékban az irányítás kizárólag az Öné legyen.

Játékélmény személyre szabva

A játék egere ikonikus, ergonómikus formát kapott, melyet 9 testreszabható gomb tesz teljessé. Az egér kialakítása kényelmes és precíz irányítást biztosít, emellett számos makró és parancs kombinációt használhat közvetlenül az ujjaival.

Kettős irányítás a Razer™ Hypershift funkcióval

A Razer™ Synapse alkalmazással a Razer™ Hypershift lehetővé teszi, hogy az egér meglévő 9 vezérlőeleme mellett egy sor másodlagos parancsot is beállítson. Alapértelmezés szerint a többfunkciós mutató szolgál erre a célra, és lehetővé teszi a másodlagos parancsok egyszerű végrehajtását.

Kettős üzemmódú vezeték nélküli technológia

Élvezze az ultra-alacsony késleltetést, vagy válassza az energiakímélő üzemmódot, hogy hosszú ideig játsszon az elem cseréje nélkül. Az egér hosszú akkumulátor-élettartama ideális hosszabb idejű játékokhoz.

Több eszköz egyetlen dongle-lal

Kapcsolja össze a vezeték nélküli egeret és billentyűzetet egyetlen dongle segítségével, ezzel egyszerűsítve a telepítést és felszabadítva egy USB-portot.

Razer Chroma™ RGB

Az egyedi megjelenésért válasszon a 16,8 millió szín és számtalan fényhatás közül. Az egér több mint kétszáz játékban dinamikusan reagál a játékmenetre, hogy fokozza az élményt.

Fejlett funkciók

Razer™ 5G Advanced 18K optikai érzékelő: Az érzékenységi beállítások széles választéka teszi lehetővé, hogy az egér pontosan megfeleljen az Ön játékstílusának. Élvezze a rendkívül megbízható érzékelőt, amely pixelpontos célzást és nulla mozgásbeli hibát biztosít.

Razer™ Mechanical Mouse Switches Gen-2: Az aranyozott érintkezési pontokkal ellátott kapcsolók kivételes élettartamot biztosítanak, akár 60 millió kattintásig. Élvezze a megbízható és precíz kattintásokat.

Műszaki specifikáció

Típus

Gaming

Felbontás

18 000 DPI

Csatlakozás

Bluetooth

Mini egér

Nem

Technológia

Optikai

Érzékelő

Optikai

Szín

Fekete

Méretek

130.1 x 75.1 x 42.5 mm

Súly

0,11 kg

Különlegesség

Dual Mode

Csomag tartalma

1 db Gaming egér

Gyártó

Razer

  • Pontgyűjtés: 2024.05.23 - 2024.07.31.
  •  
  • Pontbeváltás: 2024.05.23 és 2024.08.04. között az árukészlet erejéig.

Nem akarsz lemaradni a legfrissebb akcióinkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!