Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Zewa Wisch & Weg Sparblatt háztartási papírtörlő 2 rétegű 4 tekercs

Részletes termékadatok

Termék információk

A kétrétegű Wisch&Weg papírtörlő háztartási papírtörlő a Zewa legjobb minőségét képviseli. Szétfoszlás nélkül nedvesíthető, kicsavarható a többszöri használatért, és kiemelkedően dörzsölésálló a hatékonyabb tisztításért. Praktikus háztartási segítség hiszen minden lapja kettétéphető, így mindig csak annyit használhat belőle, amennyi éppen szükséges.

Egyéb információk

Alacsonyabb C02 lábnyomú újrahasznosítható csomagolás. Az Essity által elvégzett, és harmadik fél által igazolt Életciklus Felmérések alapján az alacsonyabb szén-dioxid lábnyomot okozó csomagolás-előállítás az újrafeldolgozott műanyagok használatának köszönhető. A csomagolóanyag újrahasznosíthatósága megfelel az ISO 18604 szabványnak, és különféle célokra lehetséges. A tényleges újrahasznosítás több tényezőtől is függ, így például az újrahasznosítási rendszer regionális rendelkezésre állásától. További információ: www.zewa.net/hu
Biztonsági figyelmeztetések A fulladás veszélyének elkerülése érdekében kisgyermekektől tartsa távol a csomagoló fóliát.
Tárolása Minőségét megőrzi korlátlan ideig.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Nettó mennyiség 4db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Essity Hungary Kft.,
H-1021 Budapest,
Budakeszi út 51.
Vevőszolgálat:
Essity Hungary Kft.,
H-1021 Budapest,
Budakeszi út 51.
Fogyasztói információ:
06-80-180-049.
www.zewa-net/hu
FE01