Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Zewa Blossom Moments illatosított nedves toalettpapír 42 db

Részletes termékadatok

Termék információk

Próbáld ki a Japán cseresznyefa virágzást idéző vadonatúj Zewa kollekciót! Éld át a természet ébredését a Zewa Blossom Moments limitált kiadású termékcsaládjával! A friss virágos dizájn és a kellemes illat egy szempillantás alatt elrepít a távoli Japánba és segít, hogy észre vedd az élet apró szépségeit. Érezd bőrödön a virágszirmok puha érintését és öltöztesd otthonod friss tavaszi hangulatba a stílusos és prémium minőségű Zewa termékek segítségével!

Fedezd fel a toaletten lehúzható, nedves toalettpapírokat a Zewától! A Zewa nedves toalettpapír mostantól 2-szer gyorsabban oldódik fel a WC lehúzása után, így ugyanolyan biztonságos, mint a száraz toalettpapírok.
Az optimális lehúzhatóság érdekében javasoljuk, hogy egyszerre két lapnál többet ne dobjon a toalettbe. További információ: www.zewa.net/hu

Még tisztább, még frissebb érzésre vágysz?
A tökéletes páros! 2 egyszerű lépés: 1. száraz toalettpapír / 2. nedves toalettpapír

A Zewa nedves toalettpapírok FSC tanúsítvánnyal rendelkező, 100%-ban természetes eredetű szálakból készültek, vagyis műanyagmentesek.

A Blossom Moments limitált kiadású dizájn, a Magical Winter dizájn készletének kifogytával cserélődik, így a dizájn rendelésenként eltérő lehet.

Egyéb információk

~115 mm x ~190 mm

FSC? C003255 - Mix

100%-ban természetes forrásból származó rostokat tartalmaz. A rostok fából készült cellulózból állnak.

Jellemzők

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Optimális nedvesség, ami tisztít, de nem hagy nedvességérzetet
Toaletten lehúzható
Biológiailag lebomló
Kizárólag külsőleg használandó
Biztonsági figyelmeztetések Kizárólag külsőleg használandó.Ha szembe kerül, azonnal öblítse ki bő vízzel. Leöblíthető a WC-ben (öblítésenként 2 db javasolt). Ne dobja a WC-be, ha a lakásában vízátemelő rendszer van. Felnőttek és gyermekek által egyaránt használható. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Tárolása Lejárati idő: lásd a csomagoláson (nap. hó. év). Felbontástól számított 1 hónapon belül használja fel.
Hónap
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Aqua, Polysorbate 80, Chamomilla Recutita Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Fruit Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Propanediol, Glycerin, Disodium EDTA, Zea Mays Starch, Polyglyceryl-4 Caprate, Xanthan Gum, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Parfum.
Használati utasítások A toaletten lehúzható, akárcsak a száraz toalettpapír. Az optimális lehúzhatóság érdekében javasoljuk, hogy egyszerre két lapnál többet ne dobjon a toalettbe. További információ: www.zewa.net/hu
Nettó mennyiség 42db
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Essity Belgium SA-NV,
Rue de la Papeterie 2,
BE-4801 Stembert,
Belgium
Forgalmazó címe:
Essity Hungary Kft.,
H-1021 Budapest,
Budakeszi út 57.
Fogyasztói információ: 06-80-180-049
Vevőszolgálat:
Essity Hungary Kft.,
H-1021 Budapest,
Budakeszi út 57.
Fogyasztói információ: 06-80-180-049
www.zewa.net/hu
FE08