Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Zewa Baby nedves toalettpapír 80 db

Részletes termékadatok

Termék információk

A Zewa Baby nedves toalettpapír kiemelkedő tisztaságérzetet és gyengéd gondoskodást biztosít. Kiváló segítség a tipegők bilire való szoktatásához.
Fedezd fel a toaletten lehúzható, nedves toalettpapírokat a Zewától! A Zewa nedves toalettpapír mostantól 2-szer gyorsabban oldódik fel a WC lehúzása után, így ugyanolyan biztonságos, mint a száraz toalettpapírok.
Az optimális lehúzhatóság érdekében javasoljuk, hogy egyszerre két lapnál többet ne dobjon a toalettbe. További információ: www.zewa.net/hu

Még tisztább, még frissebb érzésre vágysz?
A tökéletes páros! 2 egyszerű lépés: 1. száraz toalettpapír / 2. nedves toalettpapír

A Zewa nedves toalettpapírok FSC tanúsítvánnyal rendelkező, 100%-ban természetes eredetű szálakból készültek, vagyis műanyagmentesek.

Egyéb információk

FSC? C003255 - Mix

Jellemzők

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Bőrsemleges pH-értékű
100%-ban műanyagmentes
Színezékmentes
Parfümmentes
Optimális nedvesség, ami tisztít, de nem hagy nedvességérzetet
Védőréteggel láttuk el a lapokat, amely megakadályozza a nedves szövetek kiszáradását
Visszazárható keményfedeles csomagolásban
Biztonsági figyelmeztetések Kizárólag külsőleg használandó. Ha szembe kerül, azonnal öblítse ki bő vízzel. Leöblíthető a WC-ben (öblítésenként 2 db javasolt). Ne dobja a WC-be, ha a lakásában vízátemelő rendszer van. Felnőttek és gyermekek által egyaránt használható. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Tárolása Gyártási idő (?Prod Date¨) és lejárati idő: lásd a csomagoláson (nap. hó. év). Felbontástól számított 1 hónapon belül használja fel.
Hónap
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Aqua, Propanediol, Glycerin, Tocopherol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Citrate.
Nettó mennyiség 80db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Essity Hungary Kft.,
H-1021 Budapest,
Budakeszi út 51.
Fogyasztói információ: 06-80-180-049
Vevőszolgálat:
Essity Hungary Kft.,
H-1021 Budapest,
Budakeszi út 51.
Fogyasztói információ: 06-80-180-049
www.zewa.net/hu
FE07