Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Zewa Almond Milk Bigpack nedves toalettpapír 80 db

Részletes termékadatok

Termék információk

A Zewa Almond Milk nedves toalettpapír mostantól már nagy, 80 lapos kiszerelésben is elérhető! Visszazárható fedéllel, hogy a lapok hosszan megőrizzék nedvesség tartalmukat.
A Zewa Almond Milk illatosított nedves toalettpapír gyengéd és kényeztető gondoskodást nyújt, kiemelkedő tisztaságérzet mellett. Bőrsemleges pH-értékű, toaletten lehúzható és biológiailag lebomló.

Fedezd fel a toaletten lehúzható, nedves toalettpapírokat a Zewától! A Zewa nedves toalettpapír mostantól 2-szer gyorsabban oldódik fel a WC lehúzása után, így ugyanolyan biztonságos, mint a száraz toalettpapírok.
Az optimális lehúzhatóság érdekében javasoljuk, hogy egyszerre két lapnál többet ne dobj a toalettbe. További információ: www.zewa.net/hu

Még tisztább, még frissebb érzésre vágysz?
A tökéletes páros! 2 egyszerű lépés: 1. száraz toalettpapír / 2. nedves toalettpapír

A Zewa nedves toalettpapírok FSC tanúsítvánnyal rendelkező, 100%-ban természetes eredetű szálakból készültek, vagyis műanyagmentesek.

Egyéb információk

~115 mm x ~190 mm

FSC? C003255 - Mix

100%-ban természetes forrásból származó rostokat tartalmaz. A rostok fából készült cellulózból állnak.

Jellemzők

Toaletten lehúzható
Biológiailag lebomló
Színezékmentes
100%-ban műanyagmentes
Visszazárható keményfedeles csomagolásban
Optimális nedvesség
Természetes mandulaolajjal
B5-provitaminnal
Bőrsemleges pH-értékű
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Biztonsági figyelmeztetések Kizárólag külsőleg használandó. Ha szembe kerül, azonnal öblítse ki bő vízzel. Leöblíthető a WC-ben (öblítésenként 2 db javasolt). Ne dobja a WC-be, ha a lakásában vízátemelő rendszer van. Felnőttek és gyermekek által egyaránt használható. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Tárolása Gyártási idő (?Prod Date¨) és lejárati idő: lásd a csomagoláson (nap, hó, év). Felbontástól számított 1 hónapon belül használja fel.
Hónap
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Aqua, Polysorbate 80, Prunus amygdalus dulcis fruit extract, Prunus amygdalus dulcis oil, Glycerin, Propanediol, Disodium EDTA, Zea mays starch, Polyglyceryl-4 caprate, Xanthan gum, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Gluconolactone, Calcium gluconate, Citric acid, Sodium citrate, Parfum.
Használati utasítások A toaletten lehúzható, akárcsak a száraz toalettpapír. Az optimális lehúzhatóság érdekében javasoljuk, hogy egyszerre két lapnál többet ne dobjon a toalettbe. További információ: www.zewa.net/hu
Nettó mennyiség 80db
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Essity Belgium SA-NV,
Rue de la Papeterie 2,
BE-4801 Stembert,
Belgium
Forgalmazó címe:
Essity Hungary Kft.,
H-1021 Budapest,
Budakeszi út 51.
Fogyasztói információ: 06-80-180-049
Vevőszolgálat:
Essity Hungary Kft.,
H-1021 Budapest,
Budakeszi út 51.
Fogyasztói információ: 06-80-180-049
www.zewa.net/hu
FE05