Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Mosószer színes ruhákhoz.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Woolite® Mix Colors folyékony mosószer színes ruhákhoz.
FIGYELEM.
Figyelmeztetések:
Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.
Tárolása Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb anionos felületaktív anyagok, 5%-nál kevesebb nem ionos felületaktív anyagok, Szappan, Enzimek, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone, Illatanyagok, Linalool, Citronellol, Geraniol komponenseket tartalmaz.
Használati utasítások Bármilyen vízkeménység mellett alkalmazható.

Mindig kövesse a ruhagyártó javaslatait a mosási hőmérséklettel kapcsolatban. Új ruháit először külön mossa. Sötét színű ruhát ne mosson együtt fehér vagy világos színű ruhákkal. Automata mosás esetén öntse a folyadékot a mosógép adagolójába, vagy az adagolókupakba töltve tegye közvetlenül dobba. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni.
Nettó mennyiség 3l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Reckitt Benckiser Kft.
1113 Budapest
Bocskai út 134-146.
Vevőszolgálat:
Reckitt Benckiser Kft.
1113 Budapest
Bocskai út 134-146.
Tel.: +36-1-250-8399
Fax: +36-1-250-8398
consumers_hu@rb.com
www.rbeuroinfo.com