Tapintható luxus a fürdőszobában!🛁✨

 

 

 

 

1925-ben a cégalapítójának, Burghardt Vossen-nek az az ötlete támadt, hogy az akkoriban luxus terméknek számító, csúcsminőségű frottír törölköző terméket mindenki számára elérhetővé és megfizethetővé alakítsa. 

 

 

 

 

Pontgyűjtés:

Minden elköltött 1.000 Ft után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz 2023.02.09. és 2023.05.10. között.


Pontbeváltás:

 2023.02.09. és 2023.05.14. között az árukészlet erejéig.

 

 

 

Így tudod beváltani az összegyűjtött hűségpontjaidat, és kedvezményesen vásárolni VOSSEN termékeket a SPAR online shopban:


✅ Bizonyosdj meg róla, hogy mind a 10 db hűségpontot beragasztottad a gyűjtőfüzetedbe. 


✅ Add hozzá a kosaradhoz a megvásárolni kívánt VOSSEN terméket.


✅ A rendelés véglegesítésekor, a "Fizetés" szakaszban, a "Promóciós kód" mezőbe írd be a pontgyűjtőfüzeted alján található vonalkód alatti számsort (szóközök nélkül)


✅ Majd kattints a piros "nyíl" ikonra.


✅ Ezennel sikeresen érvényesítetted a hűségpontjaidat és jogosult leszel hűségakcióban meghatározott kedvezményes áron megvásárolni a kiválasztott VOSSEN terméket.


❌ AZONBAN, ha az átadást végző kolléga a hűségpont gyűjtőfüzet ellenőrzése során azt tapasztalja, hogy a vásárlónak a 10 db hűségpont mégsem áll rendelkezésére, akkor a VOSSEN termék kedvezményes árú megvásárlása nem lehetséges.

 

 

 

 

A hűségpontjaidat lehetőséged nyílik beváltani áruházi átvétel, valamint házhozszállítás esetén is!

 

 

 

 

 

 

további részletek: spar.hu

 

 

 

 


Fedezd fel a luxus kivitelű VOSSEN termékeket

FE02