Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Venus Smooth Borotvabetét x4

Részletes termékadatok

Termék információk

A Venus borotvapengéket a női test vonalaihoz terveztük. A Venus Smooth az első 3 pengés, kifejezetten nők számára tervezett borotva. A borotvabetét 3 darab, védőpárnával körbeölelt, hajlatkövető pengével rendelkezik, kisimítja a bőrt a gyors és határozott borotváláshoz, melynek eredményében mindig biztos lehet. A kék színű indikátorcsík elhalványul, amikor a borotva hatékonysága már nem optimális. Bármely Venus borotvabetét felhelyezhető a Venus markolatokra (a Simply Venus és az intim szőrzet borotválására készült Venus kivételével).

Jellemzők

3 csúcsminőségű borotvapenge: Alapos, könnyed borotválást tesz lehetővé, és a simaság érzését nyújtja
50%-kal jobb védelem*: A Venus SkinCushion technológia segít megóvni a bőrt a borotválkozás utáni irritációtól minden borotválás alkalmával *egy hónap után, a SkinCushion nélküli krémezőcsíkkal összehasonlítva
Tartós borotvapengék a hosszabb ideig tartó használatért: A borotvapengék akár 30 napig* is kitartanak (heti két borotválkozás esetén)
A markolatot őrizze meg, csak a borotvabetétet cserélje: Minden Venus borotvabetét felhelyezhető a Venus markolatokra (kivéve a Simply Venus modellt)
Biztonsági figyelmeztetések Not Applicable
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Methyl Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Silica, Citric Acid, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, BHT.
Nettó mennyiség 4db