Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Veet szőrtelenítő krém hónaljra 100 ml

Részletes termékadatok

Termék információk

A lehető legkevesebb összetevőből* álló, legtisztább formulánk, amelyet kifejezetten a hosszan tartó simaság érdekében fejlesztettünk ki. A legtisztább illat: nincs többé ammóniaszag**

*a korábbi Veet krémekhez képest a legkevesebb összetevőből álló formula
**az azt okozó összetevő eltávolításának köszönhetően

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Egyéb információk

A Veet márkanév és a Veet logó az RB vállalatcsoport védjegyei.
Biztonsági figyelmeztetések Őrizze meg a külső csomagolást, mert azon olvashatók az óvintézkedések és a teljes használati utasítás. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket.

ÓVINTÉZKEDÉSEK
Őrizze meg a csomagolást, mert azon találhatók az óvintézkedések és a használati útmutató.
Használat előtt olvassa el és tartsa be az összes óvintézkedést és útmutatást. Ne alkalmazza összesen 10 percnél tovább.
Alkalmazható a láb, kar, hónalj és a bikinivonal területén. NEM ALKALMAZHATÓ a fej- és arcbőrön, továbbá a szem, orr, fül, végbélnyílás, nemi szervek, mellbimbók és más testrészek környékén.
Ne használja visszeres bőrfelületen, hegeken, anyajegyen, pattanásos, repedezett, irritált vagy leégett bőrön, illetve akkor, ha korábban allergiás reakciója volt a szőrtelenítő krémek miatt. Mindig hagyjon ki 72 órát két szőrtelenítés között.
Egyeztessen kezelőorvosával, amennyiben olyan gyógyszert szed, amely a bőrre is hatással lehet, ha bőrbetegségben, vagy a bőrt is érintő betegségben szenved.
Minden használat előtt ELLENŐRIZZE A BŐRE REAKCIÓJÁT: vigye fel a terméket a kezelni kívánt felület egy kis részére, majd távolítsa el a használati utasítások szerint. Amennyiben
24 ÓRA elteltével nem észlel kedvezőtlen reakciót, folytassa a termék használatát.
Ha használat közben viszketést/zsibbadást érez a bőrén, azonnal távolítsa el a terméket és hideg vízzel alaposan öblítse le a bőrfelületet. Ha az égő érzés nem múlik el, forduljon orvoshoz.
Használat után a bőr rövid ideig érzékenyebb lehet, kerülje a kaparását.
Használat után 24 óráig ne használjon dezodort vagy bármilyen egyéb illatosított terméket, illetve nem javasolt mesterséges barnítóberendezés használata, úszás vagy napozás.
GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ.
Lenyelés esetén forduljon azonnal orvoshoz és mutassa meg a termék külső csomagolását.
Kerülje a szembe jutást. Szembe kerülés esetén azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz.
Lúgot és tioglikolátot tartalmaz.
A termék bizonyos felületeket síkossá tehet.
Kerülje a termék szőnyegre, ruhára és padlóra kerülését.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Aqua, Cetearyl alcohol, Paraffinum liquidum, Potassium thioglycolate, Calcium hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, Parfum, Polyethylene, Sodium gluconate, Aloe barbadensis leaf juice, Hexyl cinnamal, Linalool, Citric acid, Potassium sorbate, Sodium benzoate.
Használati utasítások 5 - 10 percet igényel***
Vonzó és sima bőr, csupán 3 lépésben:

Használat előtt figyelmesen olvassa el az óvintézkedéseket, és mindig az abban található utasítások szerint járjon el!

1. Vegye le a tubus kupakját. Nyomja ki a krémet a tubusból közvetlenül a nem kívánatos szőrre, és a tubus domború feje segítségével kenje el vastag, egyenletes rétegben. Ne dörzsölje bele a bőrbe.
2. Hagyja a krémet a bőrön 5 percig, majd próbaként a spatula segítségével gyengéden távolítsa el egy kisebb felületről. Ha a szőr könnyen leválik, a maradék krémmennyiség eltávolításához használja a spatula szélesebb vagy keskenyebb részét, az adott testrésztől függően. Amennyiben a szőr nem jön le, hagyja még fent a krémet, de összesen legfeljebb 10 percig, semmiképp sem tovább.
3. A maradék krém teljes eltávolítása érdekében alaposan öblítse le a bőrét vízzel, majd törölje szárazra. Törölje le a tubus tetejét, és tegye rá vissza a kupakot a következő használatig.

***5 perc után kezdi kifejteni a hatását
Nettó mennyiség 0,1l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Reckitt Benckiser Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.,
Tel.: +36-1-250-8399;
Fax: +36-1-250-8398,
[email protected]
Vevőszolgálat:
Reckitt Benckiser Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.,
Tel.: +36-1-250-8399;
Fax: +36-1-250-8398,
[email protected]