Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Kedves Vásárlónk!

Természeti és kulturális adottságai az Egri borvidéket hazánk egyik legfontosabb borrégiójává emelik. Családunk mintegy 60 hektár szőlőt telepített a borvidék legjobb fekvésű területein, így Egri Bikavérünk jelentős részben saját szőlőnkből készül. Fő alkotó fajtái a Kékfrankos, a Cabernet Sauvignon, a Kékoportó és a Zweigelt. A bikavér az a borunk, amely minden évjáratban közel azonos, kiegyensúlyozott minőséget eredményez. Ennek egyik fő oka a hosszú érlelés, amelyből minimum 12 hónap nagy fahordóban történik. A másik, hogy az alkotó fajták arányának megválasztásával lehetőségünk nyílik a bor karakterének folyamatos szinten tartására. Színe bíborvörös, illatában, ízében a meggy dominál, kellemes sav-tannin egyensúlya bársonyossá, jó ¨illatúvᨠteszi a bort. Fogyasztását magyaros ételekhez, vörös húsokhoz, hosszú éjszakai beszélgetésekhez 18°C-on ajánljuk.

Kedves egészségére!
Varga Péter

Jellemzők

Magyar termék
Védett eredetű klasszikus száraz vörösbor
Biztonsági figyelmeztetések Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Allergének Kén-dioxidot tartalmaz.
Alkohol típusa
Bor
Nettó mennyiség 0,75l
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Palackozta:
Varga Pincészet Kft.
Badacsonyörs
Magyarország
Vevőszolgálat:
Varga Pincészet Kft.
Badacsonyörs
Magyarország
Tel.: 06 87/471-211
www.vargabor.hu