Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Vanish Oxi Action folteltávolító és fehérítő folyadék 1,5 l

Részletes termékadatok

Termék információk

Újként ragyogó fehérek akár 50 mosás után is*
Kíméletes a ruhájával, kíméletlen a foltokkal**
Biztonságos a mindennapi textileken.**

*Az eredményeket úgy kaptuk, hogy a terméket folyamatosan használtuk adalékként a mosási ciklusban. Az eredmények különböző textil típusokon eltérőek lehetnek.
** mindennapi textíliák, mint például a pamut
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

VANISH OXI ACTION FOLTELTÁVOLÍTÓ ÉS FEHÉRÍTŐ FOLYADÉK.
Veszélyes összetevők: Hidrogén peroxidot, alkoholt, etoxilált C12-18-at etoxilált C12-16-ot, benzénszulfonsavat, C10-13 alkil származékokat és nátrium sokat tartalmaz. Súlyos szemkárosodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Bőrrel érintkezve kifehérítheti a bőrt. Ne aggódjon, mert a fehérítő hatás átmeneti és visszafordítható. Kifröccsenés esetén bő vízzel azonnal le kell öblíteni. Bőrérzékenység esetén gumikesztyű használata javasolt. Ne keverje össze más termékekkel. A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel! A.I.S.E. - Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 5%-15%: oxigén alapú fehérítőszerek, nem ionos felületaktív anyagok, <5%, anionos felületaktív anyagok, optikai fehérítők, illatanyagok, www.beuroinfo.com.
Használati utasítások Előkezelés
Öntse a Vanish-t közvetlenül a foltra, hogy teljesen befedje.
Dörzsölje a foltot kézzel, oda-vissza mozdulatokkal. Hagyja a készítményt a folton legfeljebb 10 percig.
Töltse be a Vanish-t a mosószerrel együtt a mosási utasításoknak megfelelően.
Áztatás
Adjon hozzá 100 ml-t 4 liter, legfeljebb 40°C-os vízhez. Maximum 6 óra fehér textíliáknál. Áztatás után mossa ki a megszokott módon, vagy öblítse ki alaposan. A legjobb eredmény eléréséhez öblítés előtt dörzsölje be a foltba.
Mosás
Öntsön 100 ml Vanish-t a mosószerrel együtt a mosógép adagoló fiókjába. Adagolja a mosószert a megszokott módon.

Használati javaslat
Minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy textília címkéjén levő mosási utasításokat. A színtartást ellenőrizze az anyag egy rejtett részén. A Vanish-sel mosott vagy kezelt ruhákat közvetlen hóforrástól és napfénytől távol szárítsa. Ha előkezeléshez használja a Vanish-t, használjon langyos vizet. A legjobb eredmények eléréséhez előfordulhat, hogy a folyamat egyes részeit meg kell ismételni. Ne használja vegytisztítást igénylő ruhaneműkön. Ne használja a terméket a ruhák fém részein (pl. gombokon, cipzárakon). Az előkezelt vagy beáztatott ruhákat mosás vagy alapos öblítés előtt ne tegye ki közvetlen hőnek vagy napfénynek. Ne hagyja a terméket a ruhán megszáradni (legfeljebb 10 percig).
Nettó mennyiség 1,5l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134 146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
Vevőszolgálat:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134 146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
FE03