-
Alapvetõ élelmiszerek
- Kávé és kakaó
- Tea
- Reggelizõ pelyhek
- Lekvár, méz és krémek
- Konzerv, üveges és dobozos termékek
- Csokoládé, édesség
- Kekszek, nápolyik és piskóták
- Rágcsálnivalók és snackek
- Fõzési alapanyagok
- Száraz bab, borsó, egyéb hüvelyesek
- Rizs és egyéb gabonafélék, tészták
- Ételszószok és mártások
- Instant ételalapok
- Otthoni sütés
- Speciális élelmiszerek
- Nemzetközi konyha
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Univer Magyar Ízek Piros Arany csípős ételízesítő paprikakrém 70 g
Részletes termékadatok
Jellemzők
HungarikumElőírt terméknév - Teljes termékmegnevezés
Ételízesítő paprikakrémÁtlagos tápértékek
100 g termékben | |||||
---|---|---|---|---|---|
Energia | 212 kJ / 51 kcal | ||||
Zsír | 1,4 g | ||||
amelyből telített zsírsavak | 0,2 g | ||||
Szénhidrát | 5,0 g | ||||
amelyből cukrok | 4,4 g | ||||
Rost | 4,3 g | ||||
Fehérje | 2,0 g | ||||
Só | 11,5 g |
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők
Nyers édes fűszer-, pritamin és erős fűszerpaprika (87%), Étkezési só, Módosított keményítő, Sűrítőanyag (xantángumi), Étkezési sav (citromsav), Tartósítószer (kálium-szorbát).
Bizonylatok

Magyar Termék
Használati utasítások
Különleges gyártási eljárással biztosítjuk ételeihez a nyers paprika színét és ízét. A hagyományos módon elkészített magyaros ételek ízesítésére 4 adaghoz 1 kiskanál (kb. 16 g) csípős Piros Arany adagolását javasoljuk. Amennyiben az ételhez több sót nem ad, ez a mennyiség az egy főre vonatkozó napi só-beviteli érték 8%-át fedezi.
Nettó mennyiség
70g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Univer Product Zrt.
6044 Kecskemét-Hetényegyháza,
Úrihegy 294.
Információ
[email protected]
Vevőszolgálat:
Univer Product Zrt.
6044 Kecskemét-Hetényegyháza,
Úrihegy 294.
Információ
[email protected]
Univer Product Zrt.
6044 Kecskemét-Hetényegyháza,
Úrihegy 294.
Információ
[email protected]
Vevőszolgálat:
Univer Product Zrt.
6044 Kecskemét-Hetényegyháza,
Úrihegy 294.
Információ
[email protected]