-
Alapvetõ élelmiszerek
- Kávé és kakaó
- Tea
- Reggelizõ pelyhek
- Lekvár, méz és krémek
- Konzerv, üveges és dobozos termékek
- Csokoládé, édesség
- Kekszek, nápolyik és piskóták
- Rágcsálnivalók és snackek
- Fõzési alapanyagok
- Száraz bab, borsó, egyéb hüvelyesek
- Rizs és egyéb gabonafélék, tészták
- Ételszószok és mártások
- Instant ételalapok
- Otthoni sütés
- Speciális élelmiszerek
- Nemzetközi konyha
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Univer Magyar Ízek fokhagymakrém 160 g
Részletes termékadatok
További leírás
Vannak új ötleteink!www.univer.hu/Receptek
Jellemzők
Makói fokhagymábólElőírt terméknév - Teljes termékmegnevezés
FokhagymakrémÁtlagos tápértékek
100 g termékben | |||||
---|---|---|---|---|---|
Energia | 455 kJ / 109 kcal | ||||
Zsír | 4,0 g | ||||
amelyből telített zsírsavak | 0,5 g | ||||
Szénhidrát | 14 g | ||||
amelyből cukrok | 13 g | ||||
Rost | 3,5 g | ||||
Fehérje | 2,0 g | ||||
Só | 11,5 g |
Tárolása
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év) a tubus végén jelzett időpontig.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők
Nyers darált fokhagyma (70%), Ivóvíz, Étkezési só, Finomított napraforgó-étolaj, Módosított keményítő, Étkezési sav (citromsav), Sűrítőanyag (xantángumi), Tartósítószerek (kálium-szorbát, kálium-metabiszulfit).
Bizonylatok
Hazai Termék
Használati utasítások
A hagyományos módon elkészített magyaros ételek ízesítésére 4 adaghoz 1 kiskanál (kb. 16 g) Fokhagymakrém adagolását javasoljuk. Amennyiben az ételhez több sót nem ad, ez a mennyiség az egy főre vonatkozó napi só-beviteli érték 8%-át fedezi.
Nettó mennyiség
160g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Univer Product Zrt.
H-6044 Kecskemét-Hetényegyháza,
Úrihegy 295.
Vevőszolgálat:
Univer Product Zrt.
H-6044 Kecskemét-Hetényegyháza,
Úrihegy 295.
Információ:
[email protected]
Univer Product Zrt.
H-6044 Kecskemét-Hetényegyháza,
Úrihegy 295.
Vevőszolgálat:
Univer Product Zrt.
H-6044 Kecskemét-Hetényegyháza,
Úrihegy 295.
Információ:
[email protected]