Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Van még kérdése?
A SPAR Vevőszolgálata rendelkezésére áll hétfőtől-péntekig, 9:00 órától 16:00 óráig (kivéve ünnepnapokon).
Telefon: +36 20 823 8002

Email: [email protected]

back to top

Megrendelés módosítása / sztornó

Megrendeléseit a kiszállítást megelőző nap éjfélig tudja módosítani vagy törölni.
A megrendelései státusza a „Megrendelések” menüpont alatt található.

back to top

Szállítási- vagy átvételi időpontok módosítása

Megrendeléseit a kiszállítást megelőző nap éjfélig tudja módosítani vagy törölni.

back to top

Termékek visszautasítása/Elállási jog

A SPAR lehetővé teszi az Ön számára, hogy a megrendelt termékeket 14 naptári napon belül indoklás nélkül visszautasítsa. Az elállási jog azonban bizonyos esetekben nem áll fenn. További információ az ÁSZF-ben található. Amennyiben élni szeretne elállási jogával, kérjük keresse fel bármelyik SPAR, INTERSPAR vagy City SPAR áruházat azon termékekkel, melyeket vissza kíván utasítani. Kollégáink pedig készséggel segítenek a visszautasított termékek ellenértékének visszaszolgáltatásában, mely a vásárlói bankszámlára történő átutalás teljesítésével történik meg.

back to top

Megrendelés visszautasítása részben vagy egészben

Házhozszállítás vagy bolti átvétel esetén Önnek lehetősége van a megrendelését részben vagy egészben visszautasítani. A visszautasított árucikkek a szállítólevélen jelölésre kerülnek, melyek vételára előre fizetés esetén visszautalásra kerül az Ön bankszámlaszámára, míg helyszíni fizetés esetén csak a tényleges vételár kerül terhelésre.

back to top

Visszaváltható üvegek

Ha a termékeket visszaváltható üvegben rendelte, akkor azokat visszaadhatja a sofőrünknek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak annyi üveget tudunk visszavenni, mint amennyit a megrendelése tartalmaz.

back to top