Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Tub.O.Flo meleg vizes lefolyótisztító granulátum 100 g

Részletes termékadatok

Termék információk

Meleg víz segítségével azonnal megszünteti a dugulást. Nem károsítja a lefolyócsövet. A Tub.O.Flo-t rendszeres, havi használatával megelőzheti a dugulást, a lefolyó tiszta, kellemetlen szagoktól mentes lesz.

Egyéb információk

Egy adag.

Jellemzők

Azonnal megszünteti a dugulást
Forró vízzel
Speciális összetétel!

Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés

Lefolyótisztító granulátum.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

NE HASZNÁLJA A TERMÉKET:
Más tisztítószerekkel együtt, azok használata előtt vagy után (ammóniával, sósavval, vagy egyéb tisztító, maró hatású anyagokkal) ne használja.
Ne használja WC pumpával.
Ne használja, ha műanyag vagy fém tárgy okozta a dugulást.
Ne használja WC csészében, valamint alumínium, akril vagy üveg felületen.
Nagyon vékony vagy elhasznált műanyagcsövek esetén használja a TUBOFLO LIQUID lefolyótisztítót.

VESZÉLY!
A TERMÉK NÁTRIUM-HIDROXIDOT TARTALMAZ. SÚLYOS ÉGÉSI SÉRÜLÉST, SZEMKÁROSODÁST OKOZHAT! FÉMEKEN KORRÓZIÓT OKOZHAT! Vízzel való érintkezése heves reakciókat válthat ki és lúgos oldat keletkezését okozhatja. Elzárva, gyermekek számára nem hozzáférhető helyen tárolja. Az eredeti csomagolásban tartsa a terméket! Viseljen védőkesztyűt/ruhát, valamint szem- és arcvédőt. Használat előtt olvassa el a címkén lévő információkat. Amennyiben orvosi segítségre van szükség, ha lehetséges, a címkét mutassa meg. HA SZEMBE KERÜL: óvatosan, bő vízzel mossa ki. LENYELÉS ESETÉN: öblögessen, de NE hánytassa magát. HA BŐRRE KERÜL (vagy hajra): vegye le azokat a ruhákat, melyekkel az anyag érintkezett. Bő vízzel mossa le bőrét. Tárolja a helyi előíársoknak megfelelően. Illatanyagot tartalmaz, limonént.
Tárolása Minőségét a gyártástól számított 5 évig megőrzi.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások Használat:
Kérjük, figyelmesen olvassa el, mielőtt kibontja a tasakot! Merje ki a vizet az eldugult mosdóból vagy kádból. Öntse a tasak teljes tartalmát a lefolyócsőbe. Lassan öntsön a granulátumra 1-2 liter 95-100°C hőmőrsékletű vizet. Kis idő múlva nyissa meg a csapot és folyasson rá meleg vizet néhány percig. Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot még egyszer, de harmadszor ne, mert a problémát esetleg a csatornahálózat dugulása okozhatja.
Nettó mennyiség 100g
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Sarantis Hungary Kft.
2040 Budaörs
Vasút utca 11.
Vevőszolgálat:
Sarantis Hungary Kft.
2040 Budaörs
Vasút utca 11.
Tel.: +36 23 430 627
Sürgősségi tájékoztatás:
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) ingyenesen hívható zöld száma: +36 80 20 11 99