Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Tub.O.Flo lefolyótisztító granulátum 60 g

Részletes termékadatok

Termék információk

Speciális összetétel! Hideg víz segítségével azonnal megszünteti a dugulást. Nem károsítja a lefolyócsövet. A Tub.O.Flo-t rendszeres, havi használatával megelőzheti a dugulást, a lefolyó tiszta, kellemetlen szagoktól mentes lesz.

Egyéb információk

Egy adag.

Jellemzők

Azonnal megszünteti a dugulást
Hideg vízzel

Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés

Lefolyótisztító granulátum.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

NE HASZNÁLJA A TERMÉKET:
Más tisztítószerekkel együtt, azok használata előtt vagy után (ammóniával, sósavval, vagy egyéb tisztító, maró hatású anyagokkal) ne használja.
Ne használja WC pumpával.
Ne használja, ha műanyag vagy fém tárgy okozta a dugulást.
Ne használja WC csészében, valamint alumínium, akril vagy üveg felületen.
Nagyon vékony vagy elhasznált műanyagcsövek esetén használja a TUBOFLO LIQUID lefolyótisztítót.

VESZÉLY!
A TERMÉK NÁTRIUM-HIDROXIDOT TARTALMAZ. SÚLYOS ÉGÉSI SÉRÜLÉST, SZEMKÁROSODÁST OKOZHAT! GYÚLÉKONY, TŰZBE KERÜLVE NÖVELI ANNAK INTENZITÁSÁT, OXIDÁLÓ! FÉMEKEN KORRÓZIÓT OKOZHAT! Vízzel való érintkezése heves reakciókat válthat ki és lúgos oldat keletkezését okozhatja. Elzárva, gyermekek számára nem hozzáférhető helyen tárolja. Az eredeti csomagolásban tartsa a terméket! Viseljen védőkesztyűt/ruhát, valamint szem- és arcvédőt. Használat előtt olvassa el a címkén lévő információkat. Amennyiben orvosi segítségre van szükség, ha lehetséges, a címkét mutassa meg. Ne tegye ki nagy hőnek, tartsa távol szikrázó anyagoktól, nyílt lángtól, forró felületektől, illetve más gyújtó forrásoktól. Használatakor ne dohányozzon. HA SZEMBE KERÜL: óvatosan, bő vízzel mossa ki. Amennyiben könnyen megoldható, távolítsa el a kontaktlencsét. Folytassa az öblítést. LENYELÉS ESETÉN: öblögessen, de NE hánytassa magát. HA BŐRRE KERÜL (vagy hajra): vegye le azokat a ruhákat, melyekkel az anyag érintkezett. Bő vízzel mossa le bőrét. Tárolja a helyi előírásoknak megfelelően. Illatanyagot tartalmaz.
Tárolása Minőségét a gyártástól számított 5 évig megőrzi.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások Használat:
Kérjük, figyelmesen olvassa el, mielőtt kibontja a tasakot! Merje ki a vizet az eldugult mosdóból vagy kádból. Öntse a tasak teljes tartalmát a lefolyócsőbe. Lassan öntsön közvetlenül a granulátumra 250 ml hideg vizet. 15 perc múlva nyissa meg a csapot és hagyja folyni néhány percig. Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot még egyszer, de harmadszor ne, mert a problémát esetleg a csatornahálózat dugulása okozhatja.
Nettó mennyiség 60g
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Sarantis Hungary Kft.
1117 Budapest,
Budafoki út 209.
+36 30 378 9343
Vevőszolgálat:
Sarantis Hungary Kft.
1117 Budapest,
Budafoki út 209.
+36 30 378 9343
FE08