Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Kapszulaválogatásunk tartalma
Brazília napos lankáin lassan érnek be azok a kávészemek, amiket az Espresso Brazil kapszulánkhoz használunk. Hagyományos olasz pörkölésű eszpresszónk ennek köszönheti könnyed, diós jeggyel fűszerezett, enyhén kesernyés aromáját.
A gyönyörű vulkánjairól híres El Salvador tengerre néző hegyoldalain terem az a kávé, melynek őrleményét ebbe a kapszulánkba töltjük. Az Espresso El Salvador egy kiegyensúlyozott, hagyományos olasz pörkölésű eszpresszó karamelles ízjegyekkel.
Finoman fűszeres, enyhén citrusos aromájú kávénk, amely a trópusi éghajlatú Kolumbia legkiválóbb kávécseresznyéiből készül. A Caffé Crema Colombia egy testes hosszú kávé friss karakterrel.
India kontinentális éghajlata mézre és malátára emlékeztető, lágy aromát kölcsönöz a Caffe Crema India kávénknak. Az egyedi pörkölés révén karakteres és harmonikusan kiegyensúlyozott hosszú kávénkban a fűszeres árnyalatok is tökéletesen érvényesülnek.
A különlegességek kedvelőinek alkottuk természetes ízesítésű kávéinkat, amik a tejes kávévariációk kiváló alapjai lehetnek. Az Espresso Caramel kávénkban a krémes karamell ízjegyei tűnnek fel.
Espresso Vanilla kávénk finom vanília jegyekkel varázsol el mindenkit. Próbáld ki az Espresso Vanilla kávét egy kis tejjel, cappuccino vagy latte macchiato formájában!

További kávé receptekért látogass el a tchibo.hu -ra!

További leírás

100% fenntartható kávé - Harmóniában a természettel*
*Fenntartható forrásokból származó fa a felelősségteljes erdőgazdálkodásért.

Egyéb információk

FSC® C111231 - Mix

Jellemzők

Kapszulaválogatás a világ legjobb termőterületeiről!

Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés

Kávékapszula védőgázas csomagolásban. Őrölt, pörkölt kávé és ízesített őrölt, pörkölt kávé.
Tárolása Száraz, hűvös helyen, fénytől védve tárolandó.
Minőségét megőrzi (n/h/é): lásd a csomagoláson.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Nettó mennyiség 450g
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Tchibo Budapest Kft.,
HU 2040 Budaörs,
Neumann János u. 1.
tchibo.hu
Vevőszolgálat:
Tchibo Budapest Kft.,
HU 2040 Budaörs,
Neumann János u. 1.
tchibo.hu