Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Szilas kapros savanyúságtartósító 200 g

Részletes termékadatok

Jellemzők

Két ötliteres savanyúság eltevéséhez
Biztonsági figyelmeztetések A Kapros savanyúságtartósító szer használata esetén más tartósítószer alkalmazása esetleg veszélyes lehet, s ezért tilos!
Tárolása Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Konyhasó, Mustármag, Tartósítószer (nátrium-benzoát), Koriandermag, Kapormag (min. 1%), Fekete bors, Tört babérlevél.
Használati utasítások A tasak tartalma két ötliteres üveghez elegendő. Forraljunk fel 4,5 l vizet. Öntsük a forrásban lévő vízhez a tasak tartalmát, és néhány percig együtt forraljuk. Hagyjuk kihűlni, majd 4 dl 20%-os ecetet (vagy 8 dl 10%-os ecetet) adjunk hozzá. Néhányszor keverjük meg.

Csemegeuborka: Az alaposan megtisztított, megmosott, lehetőleg nem túlságosan nagy uborkát rakjuk ötliteres tiszta üvegekbe. Falapocskával szorítsuk le. Üvegenként szórjunk bele 10-12 dkg cukrot. A kihűlt lét öntsük rá az uborkákra, ügyelve, hogy a fűszerek egyenletesen osztódjanak el a két üveg között. Ezután megnedvesített celofánnal kössük le az üvegeket.
Ecetes paprika: Ugyanúgy járjunk el, mint a csemegeuborkánál, de cukrot nem teszünk hozzá.
Káposztával töltött paprika: A cecei vagy bogyiszlói paprika belsejét kicsumázzuk és enyhén sózott, köménymagozott, csíkra vágott friss káposztával megtöltjük.
Nettó mennyiség 200g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Szilasfood Kft.
2143 Kistarcsa
Nagytarcsai út 6.
Vevőszolgálat:
Szilasfood Kft.
2143 Kistarcsa
Nagytarcsai út 6.
Tel.: 28-450-757
www.szilasfood.hu